פורסם 2008 ביוני 917 שנים מה שהם מראים זה כל האופציות שהולכות להיות בגרסא תוכנה 2.0.. וזה בקלות יכול להיות לי (טוב נו, רק אחרי שיפרצו אותה)ויש לי דוד שנוסע כניראה בסוף החודש.. נקווה שישחררו את המכשיר החדש עד אז.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים 11 julyהשאלה היא אם הוא ישווק בארץכי כרגע הוא לאוהמחיר ההתחלתי שלו הוא 200$פשוט תכנסו לאתר של APPLEhttp://www.apple.com/iphone/features/
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים הוא לא ישווק בארץ באופן רישמי, רק חנויות פרטיות ואנשים יביאו אותו, אותו מצב כמו עם הדור הראשון.זה משהו ממש משהים שאפל תומכת במכשירים כ"כ הרבה זמן, המכשיר איפון שופר בהמון מיציאתו ביוני 2007, עם עדכוני גרסא ששיפרו מלא דברים, ועכשיו עוד שיפור ענקי, תמיכה בצד שלישי רישמית, ועוד המון פיצ'רים.וגרסא חדשה שמשלימה את החסר, 3.5G, GPS וסוללה חזקה יותר, וכל זה במחיר של מכשיר LOW END.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מה אתם מדברים שטויות בתור אחד שיש לו אייפון זה פשוט אכזבה200 דולר נראה לכם ???????זה כרוך בהתחייבות לAT&T שנתייםדור שלישי GPS -עבה יותר זה בולשיט מה עם המצלמה מה עם פלאש מה עם בלוטות פתוח COPY PASTE אפילו אין מצלמה קדמית לשיחות וידאואפילו על הDOCK הם מתקמצנים ולא מוסיפים לחבילה כבר בושהחוץ מGPS לא רואה שום דבר מתקדם פה עדיף להשאר עם שלי כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.