עבור לתוכן

מתי יהיה ניתן לרכוש את הגרסא החדשה של האייפון?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שניתן יהיה לרכוש את הגרסא החדשה במהלך החודש הזה, מישהו יודע תאריך יציאה מדויק?

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפל אמורה להציג אותו בעוד יומיים, המכירה בטח כמה ימים אחרי.

פורסם

האייפון הקודם התחיל להמכר כמה חודשים טובים לאחר החשיפה הראשונית. לא שזה משנה לי כלכך, אבל מכירה מיידית זה יהיה די מעניין הפעם, נקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

הייתה איזו כתבה בחדשות 22 של שעה 21:00 משהו על האייפון (כניראה החדש), מישהו ראה את זה ויכול להגיד לי מה אמרו שם? (הפריעו לי ליראות!)

קראתי באתר אחר שקיימת שמועה שב-18 לחודש הזה כבר האייפון החדש אמור לצאת למכירה, מישהו יודע עד כמה זה נכון?

אני מת לאייפון כבר! :jump:

פורסם

לא אמרו כלום כי לא יודעים כלום. כנל לגבי התאריכים.

פורסם

מטאל, עפ"י שמועות מערכת האבטחה באיפון החדש הרבה יותר רצינית מהנוכחי. ככה שיקח זמן עד שאתה (ואני ;D ) נוכל באמת להשים יד על המכשיר.

פורסם

לא אמרו כלום כי לא יודעים כלום. כנל לגבי התאריכים.

דווקא אמרו שמחר ג'ובס יציג את המכשיר.

פורסם

הייתה איזו כתבה בחדשות 22 של שעה 21:00 משהו על האייפון (כניראה החדש), מישהו ראה את זה ויכול להגיד לי מה אמרו שם? (הפריעו לי ליראות!)

אני מת לאייפון כבר! :jump:

אמרו שם שהאייפון החדש יהיה דק וקל יותר, עם חיישן מצלמה של 8 מגה פיקסל וזום אופטי חדשני שמשתמש בטכנולוגייה של נוזל שמן שקוף בעדשה שמשנה את הקמירות שלו בעזרת זרם חשמלי. יהיה שימוש בסוג החדש של סוללות ליטיום שמחזיקות בערך פי 10 מהדור הנוכחי מה שכנראה יוביל לטעינה עד שתיים כל חודש (למעשה אני לא בטוח שזה ליטיום אבל יש מידע כבר זמן מה על הטכנולוגיה ברשת). המסך יעבור שידרוג כנראה לגבי החוזק וזוויות הצפייה. כמובן דור 3 עם מצלמה קידמית וHSPDA ומעבד 3D חדש שלא אמרו מה הוא אבל כנראה זה המעבד החדש של NVIDIA. אפל גם תיתן סופסוף רשות לסבסד את המכשיר דרך המפעילות בארה"ב וכנראה תהיה מערכת הפעלה חדשה לגמריי שתהיה לשם שינוי פתוחה. הדבר האחרון שאמרו זה שהדגם הכי יקר ימכר עם 64 גיגה - וזה המון.

ועכשיו ברצינות - מי בכלל מברר מידע בטלווזיה ? אנו חיים בעידן האינטרנט שבו המידע הרבה יותר זמין ומהיר מהטלווזיה. אם לא שמעת על משהו חדש פה אז בטח לא תשמע על זה בחדשות ערוץ 2 :).

מקווה שלא גרמתי לאף אחד לצפיות שווא (זה היה הכל הומור), חלק קטן מהדברים שרשמתי זה שמועות שדי נוטים לקבל ברשת (למי שעוד לא קרא אותן).

פורסם

קודם כל, ברור מראש שזה לא יהיה המעבד של NVIDIA, המעבד שלהם מיועד למערכות וינדוס מוביל. מעבר לזאת, לאפל יש קשרים טובים עם אינטל -> המעבד אם כבר יהיה מבוסס אטום

פורסם

הבנת שהדברים נאמרו בהומור - נכון ?

פורסם

כע, הקטע עם השמן בכלל הצחיק אותי :silly:

פורסם

אותי פחות.

בכל מקרה מהיום (עד ה-13) הכנס מפתחים של אפל, נראה מה יהיה.

פורסם

כן כן ההתרגשות בשיאה.

היום ב-20:00 לפי שעון ישראל (מקווה שהחישוב שלי נכון) סטיב ג'ובס יפתח את ה-WWDC, ועידת המפתחים של אפל, בנאום לאומה.

הערכות חזקות מאוד אומרות שהוא יציג את האייפון החדש, ויש כאלה שמקווים שאולי אפילו יהיה עוד מכשיר דומה, גדול יותר כנראה (אני לא מאמין).

השמועות אומרות שהאייפון יהיה זמין לרכישה כמעט מיידית, כלומר כבר השבוע הזה. אפל היתה עסוקה לאחרונה והמכשירים כבר אמורים להיות כעת במחסני החנויות.

כמו כן אפל מתכוננת להתנפלות וייצרה מיליוני יחידות ועיבתה את מערך המוכרים בחנויות (AT&T מחפשים עובדים זמניים, וביקשו מהעובדים הקיימים לא לקחת חופש בחודש הקרוב).

לגבי מפרט המכשיר - חוץ מ-3G אין הסכמה על כלום. כל שמועה אומרת משהו אחר.

אומרים שהוא יהיה דק יותר, עבה יותר, קטן יותר, גדול יותר. תהיה לו מצלמה מקדימה, לא תהיה מצלמה מקדימה. כל אחד אומר משהו אחר.

אני מקווה לראות צילום וידאו, GPS יהיה מאוד נחמד אבל אני לא מאמין. אולי תהיה הכנה ל-GPS חיצוני, זה כבר נשמע יותר הגיוני.

אני אישית מאוד מקווה שהנ"ל נכון. כל מה שכתבתי מבוסס על שמועות חזקות שקראתי באתרים השונים.

אני גם מקווה שפריצת המכשיר תהיה מהירה, וכנ"ל לגבי גיור (מקלדת בעברית וכו'). באייפון הראשון זה לקח חודשים.

פורסם

גקשה לי להאמין לחבילה הזאת, היו כל כך הרבה זיופים. האמת, גם אם היא אמיתית, הוא לא פתח אותה אז זה לא עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים