עבור לתוכן

בעיונת עם K610i, ושאלה לגבי E100 או U20 (CLIX2(

Featured Replies

פורסם

אהלן

ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים..

הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות)

האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה?

אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים..

אם כבר קונים נגן, אני חושב ללכת על הCLIX2. האם הוא טוב? יש בעיות ידועות איתו? ואם כן, האם יש אותן בעיות בE100?

והאם לדעתכם כדאי להשקיע בנגן שיש לו מקום לכרטיס? מצד אחד אני בחיים לא שומע את כל ה6GB שיש לי על המחשב, אבל מצד שני אולי 2GB זה מעט מדי? (אני מאמין שאני גם אצפה בסרטים)

ושאלה אחרונה- בביקורת על הE100 ביוטוב זה נראה כאילו הוא ממש איטי. האם זה ככה גם במציאות? (יעני 2 שניות בשביל לעבור מהתפריט הראשי לתפריט המוזיקה?)

תודה רבה לעונים.

פורסם

בקשר ל-K610, גם אצלי זה ככה, אני משתמש בגומיה על הפלאפון בינתיים כי אין לי משהו אחר.

הייתי קונה אוזניות אחרות יותר איכותיות אבל אני לא יכול בגלל הקטע עם המתאם שזה בעצם כל החוט, האוזניות ממש קצרות (של הפלאפון), מישהו יודע מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים