פורסם 2008 ביוני 317 שנים שלום.קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד.בבקשה עזרה זה דחוף.תודה מראש.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים יש לו ממשק מצוין, תמיכה טובה של סאנדיסק , עדכון קושחה בקלות. תמיכה חלקית בעברית. תעשה חיפוש בגוגל
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר מה הקשר בין מה שכתבת למה שאני שאלתי?אוקי יש עדכון קטן, חיברתי אותו למחשב נייד והוא כן עובד ומזוהה, הוא טוען גם את המכשיר ככה שנראה יותר טוב. יש ברק ליד הסמל של הבטריה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר מישהו יודע למה זה לא מזוהה במחשב שלי? במחשב הנייד יש וינדוס ויסטה, מחשב חדש יותר. אולי קשור לסוג חיבור USB?ומישהו יודע מה היצור מלמעלה רוצה? אם אין לך מה לעזור אל תכנס מה הקטע?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר כנס למצב SETINGS ותגדיר אותו על MSC .תחת איזה סעיף מופיע הMSC? ומה זה עושה?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר מה לא ברור.כנס לתפריט ,SETINGS ותלחץ על MSC .זה מגדיר את המכשיר כUSBאין כזה דבר MSC תחת הSETTINGS אתה בטוח שזה E280? אולי זה תחת עוד חוצץ. אבל בדקתי גם את כולם ואין.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר זה בסעיף USBכנס ותגדיר MSC תחת SETTINGS יש לי:Music optionsradio optionsslideshow optionsbacklightlanguagedate & timebrightnessvolumereset allinfoauto shut offformatrecord buttonpress and holddemo modeשום דבר שמזכיר USB או MSC.אולי אתם מדברים על דגם שונה.יש אולי איזה דרייבר? חיפשתי באתר של סאן דיסק ואין כלום.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אוקי לפי דעתי זה בגלל שהדרישות מינימום הן USB 2.0 מה שאין לי במחשב הזה אבל יש לי במחשב שזה כן עבד.יש לזה פתרון כלשהו?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אני ממש בספק שזו הבעיה... לא שמעתי על משהו כזה בחיים... אבל אם זה ממשיך ואתה בטוח שזה בגלל זה תקנה USB 2 לכניסת הPCI (או מה שיש לך שם... יש אפשרויות...) זה לא מחיר בשמיים... מצטער שלא יכלתי לתת פיתרון בחינם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.