עבור לתוכן

N95 8GB vs N96

Featured Replies

פורסם

אני שמעתי ממספר אנשים בעלי N95 לגבי זמן הסוללה הקצר שלו,

והסתקרנתי והרצתי חיפוש לראות אם זה עלה פה,

ואז מצאתי את הדיון הזה ,

והחלטתי להזהיר אנשים לגביו.

ולא ידעתי שיש כמה גירסאות לN95.

אין לי מושג למשך זמן הסוללה בגירסה החדשה.

פורסם

לאף אחד אין מושג מהו זמן הסוללה ב-N96, הכל מבוסס על השערות מכיוון שהמכשיר עדיין לא הושק רשמית.

לגבי ה-N95 8GB ראיתי שיש דיווחים על זמן סוללה משופר, לא בגלל החלפת הסוללה, אלא בזכות שיפור ביעילות הטלפון. - נא לראות את הפוסט שלי בהמשך הדיון.

פורסם

... אתה מקשיב למה שאתה אומר ? ל N95 8GB יש סוללה יותר גדולה מל N95 הרגיל. ל N96 יש אותה סוללה כמו ל N95 הרגיל. כל השיפור ביעילות הטלפון נמצאים היום גם ב N95 הרגיל. תסיק מסקנה.

פורסם

אתה אמנם צודק בכך של-N95 8GB יש סוללה חזקה יותר מה-N95 הרגיל (אני אתקן את הפוסט שלי) אך מצד שני זה של-N96 יש אותה סוללה בדיוק כמו ה-N95 המקורי, לא אומר בהכרח שזמן הסוללה יהיה זהה וזאת מכיוון שקיימים פרמטרים שונים שנלקחים בחשבון.

פורסם

אתה אמנם צודק בכך של-N95 8GB יש סוללה חזקה יותר מה-N95 הרגיל (אני אתקן את הפוסט שלי) אך מצד שני זה של-N96 יש אותה סוללה בדיוק כמו ה-N95 המקורי, לא אומר בהכרח שזמן הסוללה יהיה זהה וזאת מכיוון שקיימים פרמטרים שונים שנלקחים בחשבון.

זמן הסוללה של ה-N96 תהיה עוד יותר קצרה מזאת של הN95 המקורי מאחר שהבנתי שהמעבד שלו יותר חזק וצורך יותר מתח... (ככה הבנתי מכל מיני פורומים שקראתי)

פורסם

יש את נתוני זמן סוללה הרישמיים, שכמובן אפשר לקחת אותם בערבון מוגבל.

המעבד בN96 חלש מבN95 וככל הניראה צורך פחות חשמל.

פורסם

יש את נתוני זמן סוללה הרישמיים, שכמובן אפשר לקחת אותם בערבון מוגבל.

המעבד בN96 חלש מבN95 וככל הניראה צורך פחות חשמל.

מוזר , אני קראתי איפשהו שזה בדיוק ההיפך....

הוא בכל מקרה משתמש באותה הסוללה כמו הN95 המקורי אז זמן סוללה מזהיר לא יהיה לו....

פורסם

בN95 יש מעבד כפול ARM11 332MHZ עם 3D Graphics HW Accelerator ובN96 יש מעבד כפול ARM9 264MHZ בלי 3D Graphics HW Accelerator.

וכמו שאמרו כבר, אי אפשר לדעת את זמן הסוללה יש יותר מדי משתנים כמו יעילות מערכת הפעלה צריכת החומרה ועוד.

פורסם

1. ממש לא לדעתי, הN95 8GB הרבה יותר טוב

2.בN95 8GB הסוללה חזקה הרבה יותר, בN96 יש יותר זכרון ב8 ג'יגה ויש גם חריץ להרחבת זכרון, בN96 החזירו את כל הבעיות כמעט שהיו בN95 הרגיל שכבר תקינו בN95 8GB...

3.אני מאמין שיירד המחיר אבל לא ירידה חדה ממש

4.אני לא בטוח אם בN96 יש את הפלאש קסנון, בכל מקרה גם אם כן לדעתי זה לא מספיק כדי להעדיף לקחת אותו ולא את הN95 8GB

פורסם

רק ככה בשביל הקטע אני חושב ש-N82 עולה על שניהם, סוללה שמעט עדיפה, עיצוב נעים יותר לדעתי. אפשרות לדחוף לו כרטיס 8GB והכי חשוב, זול באופן ניכר יחסית לשני אלה עם מצלמה רצינית בהרבה.

סתם נקודה למחשבה...

פורסם

זה מצחיק שאתה אומר את זה.

קודם כל , המצלמה היא אותה מצלמה (5 מגה פיקסל).

לגבי זמני הסוללה , דווקא לפי נתוני היצרן , לN95 8GB סוללה עדיפה על הN82:

http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php

http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php

כל השאר זה כבר דעה אישית של כל אחד....

פורסם

המצלמה כביכול אותה מצלמה, אבל פלאש הקסנון עושה הבדל גדול, נכתב על כך רבות חיפוש באינטרנט יראה לך הבדלים גדולים.

הפלאפון הוכתר כבר במוביל בצילום כיום עד להגעת הסאמסונג החדש למשל או הסוני C905.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים