עבור לתוכן

N96 באיביי ומכס

Featured Replies

פורסם

כל הN96-ים שיש באיביי אמיתיים או חיקויים? יש שם מלא ובמחיר ממש נמוך! הפלאפון בכלל אמור לצאת רק עוד 3 חודשים בערך...

איך עובד המכס בארץ לגבי הזמנות מחו"ל? הזמנתי כמה פעמים דברים מאיביי ואמאזון ושילמתי מכס רק פעם אחת. זה רנדומלי? ומה הסכום שמשלמים?

תודה.

פורסם

רוב הגדול של הN96 באיבי זה שטויות, אולי יש אחדים שמוכרים PORTO, המכשיר צפוי לצאת בסוף יולי/אוגוסט.

המכס אם אני לא טועה הוא בשביבות ב33-32%.

פורסם

חכה , מה שיש באיביי זה הרוב Cect שזה העתק סיני זול ושבכלל לא דומה למקור מבחינת פיצ'רים .

נ.ב

המכס נמוך יותר , חבר שלי שילם 134 ש"ח מכס על K850I שהוא קנה ב- 1350 ש"ח .

פורסם

עדיף שתחכה עד שהוא יצא רשמית

פורסם

שאלה לא ממש קשורה אבל אם כבר מדברים על N96 :

האם הנתונים האלה נכונים ? - http://thenokiablog.com/2008/02/07/preview-nokia-n96-specifications-leaked/

האם נוקיה חזרו על אותה הטעות ושמו עוד פעם במכשיר זולל חשמל את הסוללה BL-5F 950 mAh ?

לפי האתר הזה ועוד כמה אתרים שמגבים את המידע הזה , הזמן סוללה של ה- N96 יהיה נמוך משל ה- N95 הישן !

האם מישהו יכול לאמת או שכל מה שרץ באינטרנט הוא השערות ?

מכיוון שאני שוקל לקנות מכשיר חדש עכשיו ולא יודע עם לחכות ל- N96 .

תודה

פורסם

שטויות נוקיה אמרו שהסוללה שלו תהיה חזקה בהרבה משל הN95

פורסם

http://europe.nokia.com/A4797549

גם פה כתוב שזו אותה בטריה , ואמור להיות למכשיר הזה מעבד יותר חזק ויותר זיכרון כך שרוב הסיכויים שהוא יצרוך יותר כוח .

לחכות לו בתקווה שישפרו את הבטריה ? או פשוט לקנות עכשיו N95 8GB ?

פורסם

לN96 יש מעבד חלש יחסית לN95/N82/E90 בצורה מפתיעה.

אך אותה כמות RAM כמו בN95 8GB, N82 ועוד (128MB RAM) לפי מה שהבנתי המכשיר יהיה חיסכוני יותר בסוללה,ביגלל זה המעבד במהירות נמוכה יחסית.

פורסם

חכה , מה שיש באיביי זה הרוב Cect שזה העתק סיני זול ושבכלל לא דומה למקור מבחינת פיצ'רים .

נ.ב

המכס נמוך יותר , חבר שלי שילם 134 ש"ח מכס על K850I שהוא קנה ב- 1350 ש"ח .

כמה הוא שילם על משלוח?

פורסם

15$

לN96 יש מעבד חלש יחסית לN95/N82/E90 בצורה מפתיעה.

אך אותה כמות RAM כמו בN95 8GB, N82 ועוד (128MB RAM) לפי מה שהבנתי המכשיר יהיה חיסכוני יותר בסוללה,ביגלל זה המעבד במהירות נמוכה יחסית.

באתר של נוקיה כתוב שהזמן המתנה של ה- N96 הוא 220 שעות וזמן דיבור 3 שעות וארבעים .

ולעומת זאת ה- N95 החדש מתהדר בזמן המתנה של 285 שעות וזמן דיבור של 6 שעות .

איך זה יתכן אם המעבד שלו יותר חלש ? זה לא הגיוני...

פורסם

אתה משווה לN95 8GB :bash:

המעבד חלש יותר? לN95 יש שני מעבדי ARM 11 332MHZ ולN96 יש שני מעבדי ARM 9 264MHZ.

ולN96 גם אין מאיץ וידאו שיש בN95/N82/N93 ועוד..

פורסם

אז איך אתה מסביר את הנתנוים שנוקיה פירסמו ? הם מנסים להכשיל את עצמם ? אני לא מבין...

פורסם

על איזה נתונים אתה מדבר?

פורסם

של הזמני סוללה...

פורסם

מה הבעייה איתם? שN96 יחזיק פחות זמן מN95 8GB? זה נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים