עבור לתוכן

איזה GPS לקנות?

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS ;).

על מה אתם ממליצים?

עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.

פורסם

זה לא באמת משנה, הרי מה שקובע בסופו של דבר זו בכלל התוכנה. :)

הכי טוב מבחינתך יהיה לקנות מחשב כף יד עם מקלט GPS מובנה.

אח"כ בארץ תקנה כבר iGo (אבל חכה כמה חודשים ל-iGo 8, אלא אם סתם בא לך לזרוק כסף נוסף על שדרוג עוד חודשיים).

פורסם

יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS ;).

על מה אתם ממליצים?

עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.

מחשבי כף יד משולבי פלאפון זו ליגה אחרת בהשוואה למכשירי סלולארי אחרים.

כנס לאתר הזה: www.gsmarena.com

רצוי מבחינת נוחות לקנות GPS BUILD-IN בתוך המכשיר.

לי יש ניסיון עם דגמי ETEN ו-HTC, יש להם מוצרים איכותיים.

תוכנת הניווט שאני ממליץ עליה IGO.

פורסם

לא, אנחנו לא צריכים מכשיר משולב עם פלאפון, הדברים האלה הם בלטות ואני אישית גם ככה מרוצה מהפלאפון שלי.

אז אתם אומרים שמחשב כף יד משולב GPS יהיה הכי טוב? כמה קל זה לעדכן אותו עם מפות (במידה והוא מגיע, נגיד, עם iGo עם מפות מקומיות)?

פורסם

לא, אנחנו לא צריכים מכשיר משולב עם פלאפון, הדברים האלה הם בלטות ואני אישית גם ככה מרוצה מהפלאפון שלי.

אז אתם אומרים שמחשב כף יד משולב GPS יהיה הכי טוב? כמה קל זה לעדכן אותו עם מפות (במידה והוא מגיע, נגיד, עם iGo עם מפות מקומיות)?

בלטות? :lol:

שמע, אני לא יודע מה ראית וכמה אתה מתמצא בתחום אבל, מכשירי כף יד מבוססי פלאפון יותר קטנים-דקים ממחשבי כף יד רגילים.

לי כרגע יש ETEN X500 עם MICROSOFT MOBILE 6 ואחרי שתחזיק אותו אתה תבין על מה אני מדבר.

פורסם

כמה קל זה לעדכן אותו עם מפות (במידה והוא מגיע, נגיד, עם iGo עם מפות מקומיות)?

ברמה הטכנית (כלומר, מעבר לעובדה שבתיאוריה אמורים לקנות ולשלם על זה כסף מה שקצת מסבך את העניין.. :)), זה פשוט כמו להעתיק קבצים ל-DOK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים