פורסם 2008 במאי 3117 שנים שלום לכולם הגשתי בEBAY כמה הצעות של מכשירים ככה: הצעתי הצעות על 3 מכשירי אייפוד טא'ץ בגדלים: 32GB פרוץ מצב מצויין עם שריטות קלות מצב טוב עם שריטות16GB מצב טוב עם שריטות16GB כל המכשירים מגיעים ללא אביזרים כלומר ללא כלום רק המכשיר עצמו אז השאלות שלי: איפה אפשר לקנות כבל USB סינכרון והאם יש הורדות לתוכנת האייטונס(אני לא מתמצא באייפודים ככה שאם זה לא חוקי אל תתיחסו) ההצעות הםמסודר לפי הגדלים למעלה) 30 דולר 25 דולר 25 דולר האם שווה??
פורסם 2008 במאי 3117 שנים א. אין סיכוי שמישהו יתן לך לקנות את זה בכזה מחיר (מישהו בטוח יעשה לך outbid)ב.אתה מודע לכך שאין לך אפשרות לבטל הצעות?אם אתה מנצח את כולן יש לך 3 טאצ'ים
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר א. אין סיכוי שמישהו יתן לך לקנות את זה בכזה מחיר (מישהו בטוח יעשה לך outbid)ב.אתה מודע לכך שאין לך אפשרות לבטל הצעות?אם אתה מנצח את כולן יש לך 3 טאצ'יםא.אם אני לא יזכה לא קרה כלוםב.יש אפשרות לבטל הצעותכל עוד נשאר למכירה יותר מ12 שעותככה שאם אני רואה שאני מוביל בהצעהשל ה32GB אני מבטל את השארעכשיו אם תוכלו לענות על שאלותיי אני ישמח מאוד תודה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים באמת? אני זוכר שבדקתי לגבי ביטולים ולא ראיתי שום אפשרות Oם----בנוגע לשאלותאני מניח שאת הכבל אפשר לקנות ישירות מאפל/איביי/אמאמזוןאת התוכנה אפשר להוריד חינם מהאתר של אפל iTunes
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר באמת? אני זוכר שבדקתי לגבי ביטולים ולא ראיתי שום אפשרות Oם----בנוגע לשאלותאני מניח שאת הכבל אפשר לקנות ישירות מאפל/איביי/אמאמזוןאת התוכנה אפשר להוריד חינם מהאתר של אפל iTunesאוקיי תודה רבה לךוגם באפל אפשר להטעין מUSB נכון? וכמה בערך הכבל עולה?ראיתי גם ערכת אביזרים לאייפוד ב40 ש''ח שכולל 10 אביזרים ובניהם הכבלובקשר לביטולים אפשר לבטל ביד אי אפשר לבטל בBUY IT NOWאני כבר קניתי הרבה מוצרים לעצמי וגם ביטלי לפחות 3 בידים יש טופס שמאפשר לך לבטל ביד בתנאי שנשאר למכירה 12 שעות לסיום
פורסם 2008 במאי 3117 שנים יש פשוט מאות מכירות של כבלים של סינכרון באיביי..אפילו ראיתי חבילה של USB+מכונית+שקע קיר רגיל ב9 דולרhttp://search.ebay.com/ipod-touch-cable_W0QQfromZR40QQfsooZ1QQfsopZ34QQsbrsrtZd
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר יש פשוט מאות מכירות של כבלים של סינכרון באיביי..אפילו ראיתי חבילה של USB+מכונית+שקע קיר רגיל ב9 דולרhttp://search.ebay.com/ipod-touch-cable_W0QQfromZR40QQfsooZ1QQfsopZ34QQsbrsrtZdתודה רבה לך עזרתה ליאני מקווה שאני יזכה
פורסם 2008 ביוני 217 שנים בבקשה שנה את הכותרת למשהו קצת יותר אינפורמטיבי, ובבקשה תגיד לי שאתה לא מאמין שתקבל IPOD בטח לא TOUCH במאה ומשהו שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.