עבור לתוכן

gmail בפלאפון

Featured Replies

פורסם

רק לאחרונה גיליתי שיש לי אפשרות להתחבר לתיבת הדואר שלי בgmail דרך הסימביאן שלי.

האפשרות הזאת עולה כסף?

התעבורה שבה אני ישתמש תילקח מה100 מגה שיש לי כל חודש?

- כמה תעבורה אני "יבזבז" במידה ואני קורא 5 (או כל מספר אחר..) מכתבים?

תודה רבה רבה. ;)

פורסם

אם יש לך בחבילה שרכשת גלישה סלולרית אז זה לא אמור לעלות כסףף....בכל מקרה כדי להיות בטוח ב-100 אחוז תפנה ותבדוק בחברת הסלולר שלך..

התעבורה שאתה "תבזבז "היא לפי דקת אוויר..שאל בחברת הסלולר כמה מגה לוקחת דקת זמן אוויר ותבדוק אם זה ישתלם לך...

פורסם

^^^ מצטער אבל מכשירי סמביין בעיקר ועוד הרבה מכשירים הם לא בידיוק לפי דקת אוויר... אלא לפי מגא בית...

לדעתי זה תלוי מה את עושה עם התיבה.... אם תתכיל להוריד מצגות ששולחים לך החבילה תיגמר מהר מאוד ואם רק קורא הודעות אז אתה מסודר....

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה רבה לשניכם. :)

פורסם

כל עוד תכנס לאתר ולא דרך התוכנה, זה WAP

פורסם

אני בעל nokia 6120C סימביאן פשוט

לי אישית יש 3 דרכים להיכנס לGMAIL שלי:

1 - דרך הדפדפן המובנה לכתובת הרגילה

2 - דרך הmini opera, יותר נוח מהאופציה הרגילה

3 - דרך gmail mobile של גוגל, http://www.google.com/mobile/mail/index.html, מאוד נוח

כל עוד כאשר התוכנה שואלת אותך דרך מה להתחבר, תגדיר לו להתחבר דרך ה3G PORTAL אתה לא משלם שקל נוסף

זאת כמובן כשאתה משתמש באורנג' כמוני, הם נותנים חבילה (יותר נכון דוחפים לך בכוח) של 150 מגה בחודש, אז אני מנצל אותה עד הסוף :)

פורסם
  • מחבר

כן אני באורנג'.

אני דיברתי על להכנס לחשבון דרך תפריט הדואר של המכשיר, יש לי שם אפשרות להיכנס לgmail, כאילו כבר הכל מוכן ואני רק צריך להכניס את השם ואת הסיסמא.

זה ככה הגיע עם הפלאפון, לא אני הוספתי.

אז זה לא יעלה לי תשלום נוסף להתחבר דרך זה?

יעקב (או שאני טועה?)- gmail mobile בטוח לא משתמשת בdata?

פורסם

אני אומנם בסלקום אבל יש לי חבילה של 100 מגה וגם אני נכנס לGMAIL דרך התפריט ואמרו לי בסלקום שאני לא משלם על זה..

ואם תרצה לדעת אז כל דף אינטרנט זה בערך 33KB לפי סלקום..

דניאל

פורסם

אתה לא טועה זה יעקב/יאן

אצלי הוא שואל במה להשתמש, ואני מגדיר לו להשתמש ב3G ולא DATA

פורסם

כן אני באורנג'.

אני דיברתי על להכנס לחשבון דרך תפריט הדואר של המכשיר, יש לי שם אפשרות להיכנס לgmail, כאילו כבר הכל מוכן ואני רק צריך להכניס את השם ואת הסיסמא.

זה ככה הגיע עם הפלאפון, לא אני הוספתי.

אז זה לא יעלה לי תשלום נוסף להתחבר דרך זה?

אם אתה נכנס דרך תפריט ההודעות בתוך המכשיר (מה שנקרא המייל המובנה) אתה תשלם על גלישת DATA. יש דרך נוספת להתחבר ל-GMAIL והיא רישום קצר ל-ORANGE MAIL (הרישום הוא ללא עלות) כאשר הגלישה מתבצעת דרך נקודת גישה 3G PORTAL (גלישת WAP).

פורסם

קיימת גם אפשרות להוריד אפליקציית ג'אווה די נוחה של ג'ימייל מהאתר שלהם (gmail.com מהטלפון, יהיה שם לינק). לא עובד על מוטורולה v3x, מעט איטי על הסימביאן שלי (6120C).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים