עבור לתוכן

N95 8GB , K850I - חסרונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

אני בקרוב מתכנן לקנות מכשיר חדש ואמרתי לעצמי אם כבר קונים אז נביא משהו טוב :)

אני מתכנן לקנות את המכשיר מאיביי ככה שהמחיר זה לא הסוגייה כאן .

אני ניסיתי את ה- K850I וגם את ה- N95 (רק הישן לצערי ) ואני מודע טוב מאוד ליתרונות שלהם .

אבל השאלה שלי היא שונה - מהם החסרונות שלהם ? בכל אספקט , ואני רוצה שרק אנשים שניסו אותם יגיבו ולא מישהו שקרא באינטרנט שטויות .

נ.ב

אני לא רוצה לראות תגובות כמו : "אני הייתי לוקח את ה- XXX בגלל של XXX " - זה לא מענין אותי אני רוצה רק חסרונות .

יום טוב ותודה

פורסם

N95 - כבד, גדול, הסליידר לא נוח למשחקים ובגלל שהוא תומך NGG זהו חיסרון רציני

איטי, אם אין לך שימוש במערכת שלו, היא מהווה חיסרון די רציני.

הפלאש שלו מעפן לגמרי

K850 - לא יצא לי לשחק בו הרבה, אבל מדפדוף בתפריטים, המקשים שלו לא ממש נוחים באופן כללי, והוא גם די שמן, נראה כאילו הוא אמור להפתח ל2 באמצע

פורסם
  • מחבר

לפי האתרים הרישמיים של המכשירים הנוקיה החדש כמעט זהה בגודל לסוני (וגם אני השוותי וזה באמת דיי נכון ) , הבדל של מילימטר וחצי לפה ולשם .

רק המשקל הוא השונה - הנוקיה שוקל 20 גרם יותר .

בקשר לאיטיות - זה באמת נכון בגירסה הישנה של ה- N95 שים לב שאנחנו מדברים על הגירסה החדשה שלפי הביקרותו היא מהירה משמעותית מהגרסה הקודמת .

פורסם

N95 8GB:

- מסך גדול יותר

- מקשי מוזיקה ייעודים

-יציאת TV-OUT

-צילום וידאו ברזולוציית VGA

- GPS

-WIFI

K850:

-דק וקל יותר

-מהיר הרבה יותר

-פלאש קסנון

-נדיר יותר ועיצוב מעניין יותר

-רמקול איכותי יותר

-זול יותר.

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא כמעט זהה :

N95 8GB - 410 $ כולל משלוח

K850I - 380 $ כולל משלוח .

בקשר לאיטי - אמרו שדיי תיקנו את זה בגירסה החדשה - אתם בטוחים שניסיתם את החדשה ולא הישנה ?

כי יש לו 33% יותר זיכרון זמין....

וצריך להוסיף לנוקיה - תמיכה בתוכנות צד שלישי .

בקשר לנדיר - זה דיי טיפשי...וגם בקטע של עיצוב אי אפשר ממש להגיד כלום .

שניהם יפים אבל זה הכל ענין של טעם אבל להפוך את זה ליתרון על מכשיר אחר זהה דיי טיפשי .

פורסם

שמע, הוא תמיד יהיה איטי יותר ממכשירים בעלי מערכת הפעלה סגורה.

לכן, אם אתה לא משתמש בזה, זה חיסרון (תוסיף גם שהיא קצת יותר מסובכת לאנשים מסוימים, לדוגמא הקטע של המולטיטסקינג שאנשים לא יוצאים בצורה מסודרת וזה מכביד להם על המכשיר)

אני לא ממש מבין איפה פה ההשוואה, אם אתה משווה בקטע של המצלמה, אז הK850 טוב יותר.

אם לא, אני לא רואה סיבה לא לקחת N95 (אני אישית לא הייתי לוקח N95 כי אני שונא סליידר, אבל באופן כללי...)

פורסם

מה לדעתך על N82?

הוא יותר טוב מK850 בכל דבר! אפילו במצלמה!.

החיסרונות שו זה בעיקר מקשים קטנים ומסך קטן יחסית (2.4").

ד"א מה נדיר בK850I? זה שמכשיר לא נימכר טוב לא אומר שהוא נדיר :P

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מכשיר שיחליף את המכשיר שיש לי עכשיו + את ה- COWON D2 שלי ( :'( :'( :'( :'( )

ולכן אני צריך משהו שיכיל נגן איכותי ומסך גדול וטוב + מצלמה איכותית שזה גם מאוד חשוב לי :)

ורק שתי המכשירים האלה עונים על הדרישות שלי .

אני כנראה אקח את ה- N95 בגלל שהוא משלב את כל מה שאני מחפש + נפח גדול + אוסף אדיר של תוכנות לכל מטרה :xyxthumbs:

אם יש לכם משהו להוסיף או לחדש , סעו

:)

פורסם

אז למה ביכלל חשבתה על K850, וכשאני מציע N82 אתה שולל בכך שאתה צריך מסך "גדול וטוב", לומרות שלN82 יש מסך "גדול וטוב" יותר משל K850.

אולי תחכה ביכלל לN96?

די חבל ללכת על מערכת בסוף חייה.

פורסם
  • מחבר

לא ניסחתה את עצמך טוב..אני מתקשה להבין למה התכוונתה ???

מתי מגיע ה- N96 ? אני יכול לחכות עוד חודשיים שלושה

עריכה :

ה- N96 נראה בדיוק כמו מה שאני מחפש :) - נפח גדול ומסף גדול ואיכותי , למישהו יש עוד פרטים עליו ? כל האתרים שמצאתי בגוגל סוטרים אחת את השני...

האם האתר הזה : http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php אמין ? אפשר לסמוך על הנתונים האלה ?

אם כן אז שלום ולא תודה - מה זה זמן סוללה 210 שעות ? בארץ זה לא יחזיק יום ללא טעינה ! ועוד זה בלי מוזיקה סרטים וכ"ו

חוץ מזה - ה- N95 8GB הוא דיי חדיש אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר "מערכת בסוף חייה " זה לא שה - N96 מהווה אישהיא פריצת דרך...

פורסם

צודק, תוקן.

N96 אמור לצאת ברבעון השלישי.

פורסם

ממה שהבנתי הN96 מצופה לצאת באוגוסט. בכל מקרה, המחיר שלו יהיה יותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... טוב אז תודה לכולם עזרתם לי הרבה מאוד ! :xyxthumbs:

פורסם

N96 כבר ניתן לpreorder ב799$, לא ראיתי N95 8GB בשום חנות אמינה בפחות מ600$.

פורסם
  • מחבר

Just Ebay it :xyxthumbs:

חבר שלי קנה לא מזמן K850I ב- 300 $ + 75 $ משלוח .

ואני כבר מצאתי כמה מוכרית שימכרו N95 8GB בכ- 410$ +- כולל משלוח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים