עבור לתוכן

ביצועי הרמקול הפנימי ("מובנה") של D2

Featured Replies

פורסם

1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ?

2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפשרות לחיבור רמקול חיצוני.

אודה על התשובות ובהזדמנות זו , באמת ה - D2 הוא הבחירה הנכונה?

פורסם

הD2 הוא אחלה נגן

אבל אין לו רמקול פנימי

פורסם
  • מחבר

סליחה , צודק לחלוטין. אני לא היחיד שנפל בפח ה"חפפינקיות " של ZAP. הם פשוט מפרסמים (ואפילו מתעקשים) שיש לו רמקול מובנה.

בכל זאת שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית , גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) ,

וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ?

בתודה מראש לתשובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים