פורסם 2008 במאי 1417 שנים שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק.מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק.אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש
פורסם 2008 במאי 1417 שנים תוריד תוכנה בשם Ringtones! מהסורס : i.danstaface.netמשם אני מאמין שתסתדר.התוכנה ממש מעולה, נותנת לך לחתוך בדיוק את החלק של השיר שאתה רוצה, ואף לעשות fade in\out.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר דבר ראשון תודה.ניסיתי להתקין את התוכנה (ringtones) והוא רושם error you must install the skrewcommon package firstואז כשאני מנסה להתקין את ה skrewcommon הוא רושם package download failedאוף אני לא יודע מה לעשות תודה לכל העוזרים
פורסם 2008 במאי 1517 שנים קודם כל תעשה Clear queue, ואז תגש לקטגוריה System ותתקין את הSkrewCommon.זה אמור לעבוד. אם לא תנסה שוב ושוב (כולל הclear) עד שזה יעבוד.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר יש יש יש יש יש יש יש זה עובד תודה רבה ל1nStall האם מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להגביר את הרמקול של האייפון או את השיר כדי שהאייפון ינגן את הצילצול יותר חזק אז שיגיד.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אין משהו רציני שיכול להגביר חזק חזק אבל אתה יכול לנסות להוריד את volume bost1.1.1/2/3/4בהתאם לגרסא שלך מהסורס:installer.iclarified.comוגם שיטה שמגבירה את הוויליום בערך ב20% אבל אם אני לא טועה מבטלת גם את האחריות.זה על האחריותך בלבד!(אני ניסיתי באייפון שלי והכל בסדר)לקחת מחט ולמצוא 4-6 חורים(לא זוכר כמה בדיוק) ברמקול השמאלי שאתה יכול לחורר את הבד שםהבד הזה מונע כניסת אבק לרמקול אבל זה אמור לחזק לך את הרמקול.בהצלחה.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים זה סורס.אבל כל הפאטצ'ים האלו זה חראטה. בעבר נתקלתי באחד שעשה רושם שעבד, אבל גרם לצליל להישמע כל כך "צרוד" שוויתרתי עליו.אם באמת בא לך להגביר את הרמקול, תנקוב אותו בעזרת מחט, 100% הצלחה. (לא על אחריותי..)http://www.engadget.com/2008/01/18/iphone-speaker-too-quiet-stab-it-with-needles/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.