עבור לתוכן

Cowon/iAudio D2 16gb - שוחרר.

Featured Replies

פורסם

שבוע שעבר יצא סוף סוף Cowon D2 עם 16 גיגה-בייט פנימי.

http://www.engadget.com/2008/05/09/cowons-d2-pmp-now-available-in-16gb-form/

בצירוף מקרים מפתיע, שבוע שעבר מת ה x5l שלי אחרי שנתיים וחצי של שירות נאמן.

ה- D2 מסתמן כמחליף ודאי, גם בעקבות העובדה שהפורט rockbox שלו יצא לדרך ומתקדם יפה.

:yelclap:

נקווה שהגרסה תגיע לארץ במהרה.

פורסם

תתחדש? ואני לא מבין למה לך להתקין קשוחה חיצונית, בטח לא כזו שתנצל את ה D2 בצורה כזו טובה כמו המקורית.

ובקשר לזה שרוקבוקס מתקדם יפה, אפשר לדעת על מה אתה מדבר? הפורט של הD2 הוא אפילו לא בחיתולים,

NOTE: The current Rockbox build is not functional - it is not in any way a replacement for the Cowon firmware. The following installation instructions are intended for a developer/test audience only.

(האדום במקור)

אם אתה מוכן לחכות עם זה, סבבה.

פורסם
  • מחבר

יש dual boot אז אתה לא מאבד שום דבר מהיכולות של המכשיר - אתה פשוט מפעיל אותו עם הfirmware המקורי שאתה צריך.

אני לא יודע על ה-firmware של ה-D2

אבל על ה-x5l בהחלט יש הרבה פיצרים לרוקבוקס שאין בחומרה המקורית. כמו יצירת רשימות שירים דינאמיות, מחיקת קבצים, last.fm log, פתיחת קבצי טקסט ב UTF-8, תמיכה בעברית תקינה בעברית, ועוד ועוד.

----

הפורט מתקדם יפה יחסית לזה שהתחילו לכתוב אותו לפני שבועיים.

ריאליסטית יקח כמה חודשים לפחות עד שהוא יצא למשתמשים.

----

ד"א איך אפשר לברר לגבי הזמינות של הגרסת 16gb בארץ? שלחתי מייל לבאג אבל הם לא כ"כ עונים.

למישהו יש פה קשר עם יבואנים

פורסם

על מה אתה מדבר שבועיים? אאלט זה כבר כמה חודשים, לפחות חודשיים או משהו והם עוד לא הגיעו למצב שיש לך משהו מעבר לזה שאתה לוחץ על כמה כפתורים ומפעיל פלאגים, המסך מגע לא שמישף אפילו אין קול

ולא דיברתי על X5L, דיברתי על הD2 שהוא נגן עם מסך מגע ואם הם לא יכתבו את כל ה GUI מהתחלה [למשל, במקום הרשימה בהתחלה, איקונים] יהיה קשה ביותר להשתמש בנגן בצורה נוחה

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/CowonD2Info

פורסם
  • מחבר

אה.... אופס קראתי את הפורם פיתוח ומשום ושראיתי שההודעה הראשונה מה-27 לאפריל לא שמתי לב שזה 2007.

ועדיין, יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא חושב של D2 עם הקושחה המקורית יש דברים כמו תמיכה בעברית וב last.fm,

פורסם

עברית עד כמה שאני יודע, צריכה להיותף בקשוחה האמריקקית בכלאופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים