פורסם 2008 במאי 817 שנים לא כמו שאפשר להבין בפשטותו אלא הגרב הזאת שמלבישים על האיי פוד...איפה אפשר למצוא כזה בארץ?http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9720G/B(זה לא בשביל אייפוד...)
פורסם 2008 במאי 817 שנים בistore בדיזנגוף, ואני יודע על עוד מישהו שמוכר מוצרי לאיפוד\איפון בבית שלו, אני צריך לחפש את המספר שלו.תנסה לבדוק גם בBigbox, יש להם סטנד די גדול למוצרי איפוד.
פורסם 2008 במאי 917 שנים ISTORE? נראה לי היתבלבלת עם החנות- הנדי. הם מייבאים ומוכרים גם אייפודים וכדומה אבל המפיצה והמייבאת הרשית זו IDIGITAL שהחליפה את י.ד.ע. הבעיה עם הגרביים הללו שהם באים בשלשות וכמו כל מוצר כזה או אחר של אפל- זה יקר בטירוף!!! בכל מיקרה, אם תשיג מקום שמוכרים בבודד במחיר של פחות מ-30 שקל לגרב אשמח אם תודיע לי, אני גם מחפש אחד לנגן שלי. בכל מיקרה, תתחדש!
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר חחחח הגיוני שמוכרים בשלשות זה צריך ללכת לכביסה...אבל זה כבר לא משנה... כנראה שאמא שלי תסרוג לי משהו כבר...(חחחח כן אני יודע שאני עצלן...)
פורסם 2008 במאי 917 שנים ISTORE? נראה לי היתבלבלת עם החנות- הנדי. הם מייבאים ומוכרים גם אייפודים וכדומה אבל המפיצה והמייבאת הרשית זו IDIGITAL שהחליפה את י.ד.ע.לא, לא התבלבתי.אני מדבר על חנות iStore, שנמצאת ברחוב דיזנגוף (לא בסנטר) אמור להיות לי כרטיס ביקור שלה איפשהו. אני אחפש.
פורסם 2008 במאי 917 שנים אני מוכר גרביים לאיפוד אבל זה לא המקוריים ב50 ש''ח תמונה: ימי אספקה: 21 ימי עסקים נשלח מחו''ל ישירות לתיבת הדואר שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.