עבור לתוכן

דרושה המלצה למחשב כף יד וסלולארי (קנייה בסניגפור או אוסטרלייה).

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה).

המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות.

מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת).

אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת האמת שגם לי לא ולכן אני פונה פה לעזרתכם. מה שבטוח הוא שהיא לא מחפשת משהו במחיר גבוה מדי ומקווה להוזיל עלויות בקנייה במדינות הנ"ל.

לגבי סלולארי - אז כנ"ל מהמדינות הנ"ל שיוכל לעבוד ברשת סלקום. צריך משהו פשוט ונוח, לא דור 3 ומצלמה סבירה זה יתרון.

תודה.

פורסם

למה לא לשלב בין השניים? ;)

בתור סלולארי פשוט שנקנה בחו"ל הייתי ממליץ על נוקיה 3500 קלאסיק.

פורסם

היי,

אז בהנחה שאין רצון לקנות מכשיר משולב,אני הייתי הולך על האפשרויות הבאות:

מחשב כף יד.

לדעתי,חובה HP.

HP היא החברה היחידה בין יצרניות מחשבי כף היד שתיתן לך אחריות כאן בארץ

גם אם המכשיר נרכש בזימבבווה.

מכשיר ספציפי,אני ממליץ על ה-214.

מסך ענק (4 אינץ'), מעבד חזק מאוד (624),כל הקישוריות הקיימות, בקיצור מומלץ מאוד.

יש לקנות מכשיר עם רום אנגלי על מנת שיהיה ניתן להוסיף לו עברית בלי קשיים מיותרים. (לא אמורה להיות בעיה עם זה גם בסינגפור)

המכשיר עולה כ-2000 ש"ח +-,אני מאמין שהמכשיר בסינגפור יהיה זול יותר,אם כי לא בהרבה,סינגפור לא דומה

לתאילנד למשל בכל הקשור למחירים.

לגביי סלולרי, קח בחשבון שבכל מכשיר נוקיה וסוני אריקסון ניתן להוסיף

עברית וגם ברוב מכשירי מוטורולה.

לפי מה שרשמת, אני ממליץ על נוקיה 6300.

סוללה ארוכה,ללא דור 3, מצלמה 2MP, חזק ועמיד עם מקשים נוחים.

יתרון נוסף הוא שניתן למצוא למכשיר לוח מקשים בעברית אם זה חשוב כאן בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אכן אין כוונה למכשיר משולב.

עידו - אהבתי את הניתוח שלך, העלאת נוסעים חשובים וטיפים טובים לקניית מכשירים שלא בארץ - תודה.

רק לגבי המחיר, למרות שאין לי תקציב ספציפי, אחותי לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה, זה לא איזה משהו מרכזי עבורה.

אני לא יודע בדיוק מה המחירים בשוק אך אני חושב שהמחיר הרצוי הוא הרבה יותר נמוך, אני משער ש700-800 ש"ח זה מה שהיא קיוותה למשהו מספיק טוב בשבילה (אם אתה אומר שסינגפור היא לא ממש זולה אז אני מניח שזה יהיה בעייתי).

יש משהו מומלץ לפי הכיוונים שנתת שעולה פחות מ 1000 ? אני מניח שאין לה בעייה עם מכשיר רמת כניסה (היא הסתדרה הרבה זמן עם מחשב חלש יותר מפנטיום 4), היא רק ציינה שקישוריות אלחוטית ו WIFI זה יתרון עבודה, אני בספק שהיא תרצה לשלם על זה עוד 500-1000 ש"ח. האם יש מכשיר אחר שמומלץ לדעתך לפי העקרונות שציינת ?

פורסם

אין ממש מכשירים שמיועדים לרמת כניסה מכיוון שמערכות ההפעלה זהות

בכל המכשירים. (WM6 או WM5)

מדובר בהבדלים חומרתיים.

למכשיר עצמו.

ניתן ללכת על אחיו "הקטן", ה-114.

אותם קישוריות (WIFI,בלוטוס) רק מעבד חלש יותר ומסך מעט קטן יותר.

בארצנו מחירו מתחיל מ-1450 ש"ח לערך.

ב-1000 ש"ח היא תוכל למצוא אותו,אם לא בפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים