פורסם 2008 באפריל 3017 שנים האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.
פורסם 2008 במאי 117 שנים אני די בטוח שלא תהיה בעיה... במקסימום תצטרך לשים על ווליום גבוהה בנגןכדי לשמוע ברמה מספקת
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר כי היו לי זוג אוזניות כפתור של akg שעלו לי 100 שקל בבאג ושמעו בהן ממש חלש (ואני ממש רחוק מלפוצץ.)
פורסם 2008 במאי 117 שנים לפורטה יש התנגדות של 60 ohm (כמעט כפול מהסטנדרט, 32 ohm), סביר להניח שאם הנגן לא מצליח להניע אוזניות in ear הוא לא יצליח להזיז גם את הפורטה.אבל אני סתם מעריך, יכול להיות שאני טועה.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים שתי דרכים להגביר את הווליום שלו:1. להיכנס באחד התפריטים שם לווליום - לכוון לווליום גבוה יש אפשרות כזאת2. להיכנס לאקולייזר ולהגביר הכל עד הסוףזה לא שזה מחובר למערכת באלפי שקלים, לנגינה פשוטה של MP3 באוזניות פשוטות זה פיתרון טוב.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים הנצילות של הקוסס היא 101 db - זה לא מעולה עם ניידים, אבל אני מאמין שזה יספיק לסנסה.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר דווקא בביקורת באתר anythingbutipod (הרבה בזכותה קניתי את הנגן)הוא השתמש בנsenheiser hd650 שההתנגדות שלהן היא 300ohms!!והוא לא ציין שהוא השתמש במגבר או משהו?איך זה?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים חחח בטח שהוא השתמש במגבר... אפילו הD2 (נגן עם המגבר החזק ביותר) לא יצליח להריץ את הHD650 כמו שצריך... אהה ואני גם זוכר שקראתי שהוא השתמש במגבר וגם בתמונה הזאת אתה יכול לראות: עריכה* לא הצלחתי למצוא אותה
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר אני כן זוכר תמונה של קליפ דבוק למגבר עם איזה כבל מיוחד משהו די פסיכי (בחיאת המגבר עצמו בגודל של איזה ipod classic).אבל זה הייתה תמונה שהעלה משתמש ולא הבוחן עצמו הם שמו את התמונה באתר להראות שהנגן מקבל התייחסות רצינית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.