עבור לתוכן

צריך המצלה לנגן MP3 תקציב 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

פשוט תקנה מטען USB לקיר...

תוספת של בערך 30 ש"ח

פורסם

הF2 נגן בעייתי מאוד, המקשים שלו יותר מדי קטנים ואני לא הצלחתי להתרגל אליהם.

איכות הסאונד שלו טובה, אבל מרגישים שקואון לא השקיעו את כל המאמץ שלהם בנגן הזה כי הוא לא מתקרב בכלל לD2.

איכות הסאונד של הT60 לדעתי הרבה יותר טובה ונקייה.

לעומת זאת, עם הסאונד של המייזו יש בעיה : הוא יותר טוב מהסאנסות כן, אבל אתה לא יכול להגביר יותר מ20 בנגן כי אז הכל מתחיל להתפוצץ - הבאסים מתפוצצים, הצלילים הופכים לצורמים ולא נקיים - מעל 20 סאונד ממש גרוע!

ואם אתה מתכנן להתשמש ברמקולים במקום אוזניות אז המייזו ממש ממש לא טוב! גם בעוצמה נמוכה שומעים גרוע - לעומת הT60 שמפעיל את הרמקולים שלי (LOGITECH Z4) מצויין!

אני דווקא אהבתי את הממשק של המייזו יותר מהאייריבר כי המקשים הרבה יותר יפים ושימושיים - הגלגלת עוזרת אם יש לך רשימה ארוכה של שירים / וידאו..

הוידאו של המייזו לא הכי טוב שיש, אבל הוא נחמד+ - אל תצפה לראות בו סרט פעולה עם הרבה תזוזה כי יהיו לך הרבה תקיעות וזה דיי מעצבן.

בקיצור - אם אתה יותר בקטע של מוזיקה - אני ממליץ על T60, אבל אם אתה רוצה נגן יפה יותר, עם יכולת להצגת וידאו ותמונוות עם מסך די גדול - קח את המייזו.

אני אומר שכח מהF2.

פורסם

הבעייה במייזו היא אחרי שאתה עולה מעל 30...

וגיליתי שהבעייה לא במכשיר, אלא באוזניות

כנראה שהן לא יכולות לסחוב

אבל תאמין לי, שגם בווליום 15 מתפוצצות לי האוזניים...

ואם תחבר את המייזו לרמקולים תראה שאין יותר את הבעייה של הסאונד...

אולי בעצם הוא לא מעביר מספיק כוח לאוזניות מתי שמעלים עוצמה, ואז הסאונד מתעוות...

פורסם

הבעייה במייזו היא אחרי שאתה עולה מעל 30...

וגיליתי שהבעייה לא במכשיר, אלא באוזניות

כנראה שהן לא יכולות לסחוב

אבל תאמין לי, שגם בווליום 15 מתפוצצות לי האוזניים...

ואם תחבר את המייזו לרמקולים תראה שאין יותר את הבעייה של הסאונד...

אולי בעצם הוא לא מעביר מספיק כוח לאוזניות מתי שמעלים עוצמה, ואז הסאונד מתעוות...

הבעיה לא באוזניות, יש לי 3 זוגות אוזניות טובות מאוד (300+ שקל) ואם הגברת יותר מ25 פשוט הכל מתחיל להתעוות...

וחיברתי אותו לרמקולים שלי Z4 שהם מאוד טובים וברגע שהגברתי לעוצמה שבה אני שומע מהמחשב הסאונד פשוט הפך לגרוע - הבאס התפוצץ ושמעו "היסים" וחריקות רציניות וכל הצלילים פתאום התעוותו.

אבל מה שנכון לגביו, שאם אתה שומע על ווליום נמוך 15- הסאונד מעולה... כמעט כמו של הT60 (אבל אין הבדל בכלל באוזניות של 150 שקל או פחות).

פורסם

תאמין לי שאני לאמדבר סתם ואני בדקתי

שאני מחבר למערכת שלי(MICROLAB M960) שומעים פשוט מדהים... הרבה יותר טוב מהכרטיס קול המובנה שלי...

אבל במערכת באוטו של אבא שלי (רמקולים מעפנים שהוא קיבל איתו) יותר מ 15 הטא ל יכוללסבול

ובאוזניות שלי(JBL R220) זה מתחיל מ 30

ובאוזניות אחרות שיש לי (פנסוניק ב 50 ש"ח) כמעט אין את זה

אני בטוח שבעת שימוש במגבר אוזניות הבעיה תעלם

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.. הלכתי על המיזו!

פורסם

תתחדש!

מה עם אוזניות? אתה תחסוך ותקנה או תוותר?

קח בחשבון שאם אתה לא קונה אוזניות זה לא נורא, האוזניות של המייזו מצויינות!

פורסם
  • מחבר

תתחדש!

מה עם אוזניות? אתה תחסוך ותקנה או תוותר?

קח בחשבון שאם אתה לא קונה אוזניות זה לא נורא, האוזניות של המייזו מצויינות!

האוזניוב דווקה הרבה מעל למה שציפיתי.... ביינתיים לא נראה לי שאני מחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים