עבור לתוכן

התקנת עברית ב- SE K850i

Featured Replies

פורסם

רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים.

השאלה שלי היא- איך אפשר להתקין עברית על המכשיר? האם התהליך פשוט מספיק בשביל לעשות אותו בעצמי, או שאני יצטרך להיעזר בבעל מקצוע?

אם האפשרות השניה נכונה, איפה אני אוכל למצוא איש כזה (עם עדיפות לאזור הצפון)?

פורסם

רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים.

היי ! רק דימה עילג , אני יחסית בסדר :)

פורסם

שגיא....

liketehcock2.png[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 20:36:13

i am to anderstond inglish

פורסם
  • מחבר

חלש, כתבתי הודעה ואחרי 3 שניות אתם מאתרים אותה ומגיבים :yelclap:

דימה לא עילג, הוא פשוט מסטול רוב הזמן

because he likes teh coke

:silly: בולולולולולו!

פורסם

אמממממ

לדעתי הכי פשוט ללכת לאורנג' או סלקום (חברה שיש לה את המכשיר) ולשאול כמה יעלה להתקין בו עברית

פורסם

המכשיר לא מיובא לארץ וDUDE ובגלל זה לאורנג' וחברים אין אפשרות לצרוב עליו עברית

ולענייניו,הייתי ממליץ לך לבדוק אצל היבואון של אריקסון ולחפש בפורומים בחול חבילות שפה שאולי תכלול עברית,התהליך כולל צריבה של המכשיר ובמקרה ואתה צורב קובץ לא מתאים או באמצע יש הפסקת חשמל הלך המכשיר

יש גם כל מיני חנויות פרטיות שמתעסקות בזה.

פורסם

תראה יש שתי אפשרויות:

או ללכת לחנות שתעשה לך את העברית או שתוריד מאיזה אתר באינטרנט את העידכון ע"י 8-7 יורו ותתקין בעצמך.

אני הלכתי על האפשרות הראשונה כי אין לי משתמש פאייפל..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ומישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא חנות שעושה את זה?

פורסם

בצפון יש לך אותם:

http://www.tikcom.co.il/

רק תבקש שהגירסא עברית תהיה הגירסא הכי חדשה (031)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים