פורסם 2008 באפריל 1217 שנים שלום כולם..אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח...עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר?מישהו ניסה?תודה!
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים אני עברתי לפני שבועיים עם 9 פקטים של סיגריות בלי בעיות, לא היה אף אחד בפס הירוק.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מוצרי חשמל עד 200$ ניתן להכניס לארץ ללא תשלום, מכשירים יקרים יותר דורשים תשלום מס ומכס כמו כל דבר אחר.אבא שלך יכול לנסות לעבור עם המכשיר במסלול הירוק אבל אם הוא יתפס הוא ישלם מע"מ + מכס + קנס.
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים המשפחה שלי הביא כבר המון איפונים לארץ ולא תפסו אפילו פעם אחת, אז אין לך ממה לחשוש.פשוט תגיד לאבא שלך שישים את הקופסא בתיק שעליו וזהו.
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים מחבר אבל כשמעבירים את התיק במכונות בדיקה האלו לא יראו שיש שם משהו ויבדקו אותו?
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים תוציא את כל האביזרים מהקופסא, זרוק אותה ותעבור עם המכשיר בכיס. אין שום דרך בה יעלו עליך...
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים אבל כשמעבירים את התיק במכונות בדיקה האלו לא יראו שיש שם משהו ויבדקו אותו?זה לא קשור למכס
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים כולם לא נתפסים עד שהם נתפסיםהסיכוי להתפס נמוך אבל קיים, ואם תתפס תשלם קנס.תעשה את החשבון שלך ותחליט מה אתה רוצה לעשות.זה שיבואו מלא אנשים ויגידו לך אותי לא תפסו לא אומר שאין כאלה שכן תפסו אותם.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר חבר שלי אמר לי שאת חבר של אבא שלו שבא להביא iPhone לארץ תפסו במכס בחו"ל... יכול להיות?
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים גם אם יתפסו, מספיק שיגיד שזה שלו. הבחור שאנחנו משכירים ממנו את הבית בא כל חודש לארץ ומביא לפחות 2 מכשירים, מוציאים מהמכשיר בודקים שזה לא יראה חדש מדי ואין בעיה לעבור ככה שגם אם יתפסו אותך לא יקרה כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.