עבור לתוכן

כל מי שמתכנן לקנות אייפון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית.

לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני.

אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות.

הקטע החשוב....

כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).

פורסם

כל זה היה נמנע אם הייתה קורא קצת בפורומים המתאימים לפניכן.

בכל מכשיר שאני פורץ (ופרצתי המון) אני ישר מבטל את הEDGE, אין לי כוח אח"כ שלקוחות יצעקו עלי בגלל חשבון טלפון.

ד"א, אתה עוד יצאת בזול.. מישהו כבר קיבל חשבון על סך 5k.

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שאם אני יתקשר אליהם וידבר איתם הם יוותרו על זה?

פורסם

יכול להיות...

איפה קנית את ה-iphone? בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות...

איפה קנית את ה-iphone? בחו"ל?

כן קניתי בארצות הברית בקליפורניה בapple store ב 432 דולר

פורסם

אתם חושבים שאם אני יתקשר אליהם וידבר איתם הם יוותרו על זה?

חבר טוב שלי רב עם סלקום לא מזמן על העניין הזה. הוא טען בפניהם שזה אשמתם שהם לא הודיעו לו שהוא עבר את ה600 שקל, שבדר"כ הוא מדבר ב300.. לאחר יומיים של וויכוחים איתם, בסוף וויתרו לו על מחצית הסכום (הוא שילם 700 במקום 1400). אבל לדעתי הם וויתרו לו רק בגלל אבא שלו, והחברה ששיכת לו.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם סלקום הם לא הסכימו לוותר אבל הם נתנו לי 30 דקות שיחה ברשת בחינם+ארוחה זוגית

אני הייתי מעדיף את ה110 שקל.

פורסם

תנסה להצטרף לחבילת גלישה בנפח שגלשת ולבקש שהיא תתפוס רטרואקטיבית על כל החודש, ככה אולי לא תקבל את כל ה110 שקל בחזרה אבל זה אמור להצמצם לפחות בחצי.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם סלקום והם לא הסכימו לוותר הם נתנו לי פיצוי של 30 דקות שיחה מתנה ברשת סלקום, שובר לארוחה זוגית.

קיצור כלום.

יש לי שאלה: כמה אני אשלם לדקת שיחה אם אני עובר לאורנג'? אני מדבר בן 60-80 שקל, עכשיו אני נמצא במסלול ממש יקר לפי דעתי 69 אגורות לדקה והם לא מוכנים להוריד. :pissed:

פורסם

דיברתי עם סלקום והם לא הסכימו לוותר הם נתנו לי פיצוי של 30 דקות שיחה מתנה ברשת סלקום, שובר לארוחה זוגית.

קיצור כלום.

יש לי שאלה: כמה אני אשלם לדקת שיחה אם אני עובר לאורנג'? אני מדבר בן 60-80 שקל, עכשיו אני נמצא במסלול ממש יקר לפי דעתי 69 אגורות לדקה והם לא מוכנים להוריד. :pissed:

ואו זה מחיר יקר 69 אגורות לדקה

אצלי בחברת פלאפון זה 39 אג' לדקב

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שבפלפון זה ממש זול הציעו למשפחה שלי לעבור לפאלפון במחיר של 29 אגורות לדקה אבל יש לי אייפון

פורסם

כן אני יודע שבפלפון זה ממש זול הציעו למשפחה שלי לעבור לפאלפון במחיר של 29 אגורות לדקה אבל יש לי אייפון

כן זה מבאס

בכול מקרה תנסה לדבר עם סלקום שאם הם לא יורידו את המחיר אתה עובר לחברה אחרת ואתה מעוניין להתחיל בתהליכי התנתקות

פורסם

קיצור כלום.

לפי הפרטים שלך אתה בן 16, כלומר אתה יכול לעבור למסלול נוער באורנג' במחירים ממש נמוכים...

אני במסלול הזה על מחירים של 49 אגורות לדקה ראשונה, ומהדקה השניה ומעלה 42 אגורות... אם אני לא טועה גם לא מזמן היו עוד הורדות מחירים אבל לא בדקתי.... הSMSים עולים לי פחות מ30 אגורות לSMS, ככה ששווה...

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק את האפשרות, וכן אני בן 16

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים