עבור לתוכן

iPhone מתאים לי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי

דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה)

גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון?

גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה?

צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה?

ואיך הוא בקשר לשיחות? שומעים טוב? חלק אומרים שהרמקול חלש וחלק חזק... ואני מעדיף לא להסתובב כל היום עם אוזניות

הוא שווה את הכסף? אני לא ממש יודע עוד מה לשאול, אני פשוט רוצה לדעת אם שווה לי לקנות אותו...

אתם יכולים לשאול שאלות בקשר למה שאני צריך בפלאפון שלי אם זה יעזור בתשובה P:

תודה :)

פורסם

עוד כמה חודשים? עד אז יש מצב כבר לאיפון חדש...

1. אכן צריך לפרוץ. אתה יכול לקרוא מדריכים, או לשלם 200 שקל לפריצה

2. יעבוד

3. רשמית לא תומך בMMS, אבל יש תוכנה שפותרת את זה.

4. יש פריצה לצילום סרטונים. א, איכות גרוע. ב, קבצים גדולים מאוד.

5. שומעים מעולה, אלה אם כן אתה משתמש בספיקר.

6. לדעתי כן, אחת הקניות היותר טובות שעשיתי.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה :)

אני מתכוון לטוס לשם עוד בערך 4 חודשים...

אייפון חדש? לא ראיתי שהולך לצאת אחד כזה :S מה יהיה שונה בו והוא בכלל יהיה שווה את הכסף שהוא יעלה כשהוא רק יצא? מצד אחד אני חושב שגם אם הוא יצא (מה שאני לא ממש מאמין שיקרה) הוא יהיה יקר מדיי, מצד שני חבל לקנות אייפון שכבר הפך לישן :S

זה בטוח בכלל שהולך לצאת עוד אייפון?

1. טוב, אז אני חושב שאני אצליח לפרוץ לבד, אלא אם כן יש בזה הרבה סיכונים וזה מסובך במיוחד... במקרה הזה חבל לי להרוס אותו כי לא תהיה לי ממש דרך לתקן והוא מספיק יקר גם ככה P:

3. כדאי להשתמש באחת התוכנות האלה? MMS בכלל יחסר לי?

4. אז לא ממש שווה לעשת את זה, חבל שאין אפשרות לצלם סרטונים אבל לא נורא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים