עבור לתוכן

אני מתכנן על IPHONE, גם בשביל גלישה, אבל אני לא מוצא את המחיר לגלישה! עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם...

אני מתכנן חודש הבא לקנות IPHONE, בשביל הרבה שימושים שונים, וגם כדי לגלוש לפעמים באינטרנט הסלולרי.

השאלה היא - כמה זה יעלה לי??

ממה שהצלחתי להבין משלמים מחיר על כל KB אחד, ולפי האתר של CELLCOM (דרך שם אני אתחבר) זה עולה 3 או 9 אגורות... זה כאילו לפחות 3 שקל על דקה!

ולא מצאתי שום חבילת גלישה שם...

ואני פשוט מאוד רוצה לגלוש באינטרנט הסלולרי, ואני לא יכול להוציא יותר מ50-100 שקל על האינטרנט בחודש...

מישהו יודע כמה זה יעלה לי?

תודה...

פורסם

ממש לא משתלם ללקוח פרטי לגלוש באינטרנט הסלולרי, עדיף להשתמש ב WIFI שלו כשאפשר וזהו. אם אתה בכל זאת רוצה, תתקשר לסלקום ותשאל כמה עולה חבילת גלישה DATA (לא נראה לי ש WAP יספיק בשבילו), ממה ששאני זוכר, הכי זול זה 30 שקל ל 100 מגה (אבל אולי אני מתבלבל, אז תתקשר, תשאל, ותחזיר לנו את התשובה).

פורסם
  • מחבר

בסדר אני אבדוק...

בכל מקרה מישהו אחר יודע?

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, חבילה של 100 מגה דטא (לא וואפ) עלתה 50 שקל לחודש.

פורסם

וכדאי לזכור שעמוד בית של ynet לוקח בערך מגה אחד וה cache של ה iphone הוא יחסית פרימיטיבי...

פורסם

חבילות הDATA לא משתלמות בכלל.

גם בתור חשבון עסקי, עם די הרבה מכשירים דרכו, התקשנו להשיג מחיר נורמלי על חבילת DATA.

אם אני זוכר נכון אלה התעריפים הרגילים:

40 שקל ל120mb

69 שקל ל0.5gb

120 שקל ל2gb

250 שקל ל12gb

פורסם

האם בדקת את מהירות ה EDGE של סלקום במכשיר ?

כמה זמן לוקח לעמוד הבית של YNET לעלות במלואו ב EDGE במכשיר ?

פורסם

לא בא לי לאנוס את החשבון שלי, כרגע אין לי חבילה (סלקום אמורים לחזור אלינו עם הצעה, מפני שאורנג' הציעו לנו משהו שבאמת שווה..)

פורסם

אורנג' לא יעזור כלכך ל iphone בגלל שאין להם תמיכה ב edge.

פורסם

אבל בכל זאת אוכל לגלוש על חבילת DATA בלי לקחת משכנתא, בנתיים אני לא צריך כל כך מהירות..

רוב הזמן אני נמצא ליד wifi, השימושים היחידים שלי הDATA הם בבצפר כדי לקרוא סיכומים וכו'.

מה גם...שבאורנג' יש פירצה, שדרכה אתה יכול לגלוש רגיל לגמרי על wap. שזה בכלל משתלם (גלישה ללא הגבלה בעשרים שקל...)

בעיקרון אין לנו רצון להעביר עכשיו את כל המכשירים לאורנג', אנחנו רק מנסים להשתמש בהצעת מחיר שלהם כדי שסלקום יורידו לנו את התעריפים.

פורסם

כן, אבל אם אתה שוקל לגלוש באינטרנט אמיתי דרך GPRS/WAP בטח תיגמר לך הבטרייה במכשיר לפני שעמוד הבית של YNET יעלה לך ...

פורסם
  • מחבר

אמ... מה ההבדל בין גלישת DATA לגלישת WAP??

והסוללה של ה-IPHONE אמורה להחזיר 6 שעות בגלישה... וגם אם זה 3 שעות זה ממש יספיק (כל גלישה תהיה כמה דקות...).

פורסם

תשים את החבילת גלישה על קו עם מכשיר דור שלישי, חבילת גלישה בדור שלישי ללא הגבלה עולה 25 שקל בסלקום.

פורסם

חבילת גלישה DATA בסלקום בדור שלישי עולה 25 שקל ? מאיפה הבאת את זה אולי התכוונת ל WAP ? וגם אם נגיד שזה נכון, זה לא מוגבל לגלישה ב HDRPS או איך שקוראים לחרא הזה ולא ל EDGE ?

פורסם

אני, בתור בעל אייפון (יאיי לי :P) מסתדר ללא שום בעיה גם ללא חבילת גלישה (או גלישה כלשהיא בכלל...)

מספיק לי ה- WIFI בבית, ובכל מיני מקומות כמו בתי קפה מקדונלדס וכדו'.

אמנם טיפונננת מציק שאתה לא יכול לגלוש כשאתה לא באזור עם רשתות, אך זה לא משהו שבשבילו הייתי משלם סכומים כאלה.

סדר לך כמה משחקים נחמדים להעביר את הזמן וזהו :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים