עבור לתוכן

מכשיר נוקיה, סימביאני, עד כ-1200 ש"ח + אילו חנויות מומלצות

Featured Replies

פורסם

במחיר של 6120C יהיה את 6124C שהוא אותו דבר רק עם עיצוב שונה וכמה שינוים קטנים ותיקוני באגים.

כרגע לא יודעים מתי הם יצאו אבל הם בכל מקרה יותר טובים מ 6120C, אני מצליח לחיות עם ה TELIT שלי אני בטוח שגם אתה יכול לחיות עוד כמה חודשים עם הפלאפון שלך :lol:

פורסם
  • מחבר

^^^^

כמה חודשים אחרי שהם יצאו לא יהיה צפוי לצאת מכשיר חדש יותר? לפי התיאוריה הזאת אני לא אחליף מכשיר בזמן הקרוב.

אשמח להמלצות לחנויות.

פורסם

קח 6120 וסגור ענין, ה6220C בחיים לא יעלה 1200 שקל בתחילת דרכו, גם אם תרכוש אותו מחו"ל.

לגבי החנויות, אין הרבה הבדל בין החנויות, העיקר שתקנה ממקום שקרוב לך, אם אתה בצפון אז יש לך את טיקום, במרכז יש לך את גומובייל ושמעפון(שהם יותר זולים, אבל מוכרים רק במזומן ובלי קופסא)

אני לא מכיר חנות טובה בדרום

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=590745

סתכל פה אולי תמצא משהו

פורסם
  • מחבר

איך ELINE שיש עליהם המלצות חיוביות ב-ZAP?

רק לוודא - המכשיר יעבוד ללא בעיות עם סים ישן? (כמובן בלי השיחות וידיאו והאינטרנט).

תודה.

פורסם

לא שמעתי תלונות על החנות, היא גם די מוכרת.

וזה יעבוד

פורסם

בדרום:

יש לך בב"ש את אור זורח, דינמיקה וסים פרי ועוד איזה חנות אחת בקניון אביה אם אתה מכיר...(כולן אני מדבר מב"ש)

ארבעתן מצויינות, אני ומקורביי קנינו משם(מכולם) לא מעט פעמים וזה תמיד היה עם מחיר הוגן ובלי שום בעיות....

וואו איזה מוזר זה להתעורר ב-6 בבוקר!

נרדמתי ב 21:00 ולא יודע מה קרה לי!!!

פורסם
  • מחבר

בדרום:

יש לך בב"ש את אור זורח, דינמיקה וסים פרי ועוד איזה חנות אחת בקניון אביה אם אתה מכיר...(כולן אני מדבר מב"ש)

ארבעתן מצויינות, אני ומקורביי קנינו משם(מכולם) לא מעט פעמים וזה תמיד היה עם מחיר הוגן ובלי שום בעיות....

וואו איזה מוזר זה להתעורר ב-6 בבוקר!

נרדמתי ב 21:00 ולא יודע מה קרה לי!!!

איפה הן בבאר שבע?

פורסם

אני חושב שסים פרי בקניון אביה או שאול המלך(אופס זה סים סנטר חח תראו מה זה עושה לקום בשש...) מה איכפת לך תבדוק בשניהם גם ככה מרחק איזה 200 מטר ביניהם...

דינמיקה אני די בטוח קניון הנגב...

ואור זורח גם בנגב(זה בטוח בנגב)

אבל יש איזה חנות אחת בקניון קריית הממשלה שנותת אחלה מחירים!

ראיתי שם N95 ב- 3K

פורסם

תחשוב גם על לקנות חדש מבנאדם, האפשרויות יגדלו(N73 מעל כולם).

ממה שראיתי חוץ מסיביאני אין עוד דרישות מהמכשיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים