פורסם 2008 במרץ 2017 שנים פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים שמת בטעות קבצי DOC במקום קבצי JPG/PNG אבל אולי זה יעזור לךhttp://support.microsoft.com/kb/270008
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים נכון, רק שזה לא נהוג, כי לא כולם יש קורא DOC זמין וזה עבודה כפולה במקום לעשות PRINTSCREEN לשמור ב MSPAINT ולשים פה את התמונה ישירות, ככה אפשר לראות בפורום בלי להוריד קובץ DOC שלא קשור לכלום.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר בקשר לקבצי ה DOC לא ידעתי את הנוהגים פה, אני מקבל את עצתך לפעמים הבאות.הדבר העיקרי שהצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת ההפניה שכיוונתה אותי, הורדתי מה registry את Upperfilters and Lowerfilters values שאני לא מבין מה היה תפקידם ואם זה עושה נזק לדברים אחרים עכשיו.הרבה תודה רבה לך.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q314060שום נזק.תקראה את מה שכתוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.