פורסם 2008 במרץ 1717 שנים המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון?אופיר
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים כפתור ימני על "my computer" ותלחץ על "properties"בטאב של "automatic updates" תבחר את האופציה שניה או שהלישית וזה אמרו לפתור את זה.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר כפתור ימני על "my computer" ותלחץ על "properties"בטאב של "automatic updates" תבחר את האופציה שניה או שהלישית וזה אמרו לפתור את זה.האופציה השלישית היא זו שאני בוחר כברירת מחדל כלומר לשאול אותי מה להוריד ומתי להתקין. זה לא הפתרון.אופיר
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תעמוד על הTASKBAR>קליק ימניPROPERTIESNOTIFICATIONS AREACUSTOMIZEתמצא את הסמל של העדכוניםתבחר: HIDE WHEN INACTIVE
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר לא, זה לא זה.1. אצלי האפשרות hide inactive icons לא מאופשרת כלל (אני לא אוהב את זה) וגם שאני כן בוחר ועושה מה שאמרת, האייקון לא מופיע.הערה: העדכונים ירדו והם מוכנים להתקנה, כשבוחרים turn off computer הוא שואל אם להתקין את העדכונים.כל מה שאני רוצה זה להתקין את העדכונים ללא הכיבוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.