פורסם 2008 במרץ 1317 שנים שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אחר... לא זוכר בדיוק אם זה היה בדיקת מקוריות או בדיקת תאימות.... בכל מקרה, אשמח לקבל הצעות ו/או הפניות . (יש לו לוח של ASUS ובאתר שלהם לא מדברים על תאימות...). סופ"ש בטוח לכולם !!!
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר הכוונה שאתה מתבקש לספק מקור BOOT וללחוץ להמשך....כאילו ה-DVD לא BOOTABLEושוב, הוא עבד תקין בשני מחשבים אחרים...
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר תודה לכל המגיבים , עידכון אחרון - עפ"י ASUS על לוח-האם הספציפי לא ניתן בכלל להתקין ויסטה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.