פורסם 2008 במרץ 417 שנים אז ככהלפני כחודשים קניתי חלקי מחשב ובעצם שידרגתי בערך את כול המחשב חוץ מהמעבדזה שלא שידרגתי את המעבד גרם לי לצוואר בקבוק מטורף ועכשיו הגעתי ליום שאני קונה מעבד אז רציתי לדעת אם הוא טוב(מספיק טוב כדי לא לעשות לי עוד צוואר בקבוק)ואם הספק כוח שיש לי יעמוד בזה ולא יקרוסהמפרט של היום:256mb x1950GT1GB DDR2 667ספק::::350W FSPGIGABYTE GA 945PL S3מעבד פנטיום 4 3MHומה שאני רוצה להוסיףמעבד: דואל קור 2 E4500מאורר AC FREEZER PRO 7ואולי אולי עוד 1GB
פורסם 2008 במרץ 417 שנים עדכן תקציב בכותרת + העדפות/שימושים בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 במרץ 417 שנים שים תוספת זכרון של 1GB, מעבד E4500 ובהנחה שאתה לא מבצע OC (אני לא בטוח שהספק יחזיק OC-עדיף לשאולבפורום ספקים ומארזים) אין לך ממש צורך במאורר, פשוט תחסוך לעצמך בלאגן ותשים עוד 20 שקל על מעבד בתוצרת בוקסולא OEM.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר DXMלא בדיוק הבנתי את מה שהסברתה לי לגבי ה:1.חוסר צורך במאוורר2. עוד 20 שקלים3.מה לעשות להחליף מעבד לOME?לא הבנתי בכלל תיצא מנקודת הנכה שאני לא מבין בכלל
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אני אסביר לך שוב:בהנחה שאתה לא מבצע OC תנקה:א.1GB זכרון.ב.E4500.אני תמיד ממליץ לקנות את גרסאת הBOX למעבד ולא גרסאת הOEM, וזאת מכיוון שגרסאת הBOX היא הגרסא הרשמית, היא באה עם מאוור מקורי עם אינטל ובהנחה שהחנות מייבאת אותה כמו שצריך מהייבואנית הרשמית של אינטל בישראל -אסטרוניקס, לא אמורה להיותבעיית אחריות.לעומת גרסאת הBOX, גרסאת הOEM מגיעה בשקית עם מאורר שלרוב הוא בדיחה, וסביר להניח שהיה עליה בלאגן עם האחריות.הסיבה לכך שאני ממליץ לקנות גרסאת BOX למעט הסיבות שציינתי למעלה, היא כי בזמן האחרון כל מיניאנשים החליטו לשים מעבדי OEM ללא מאווררים, ולאחר מכן שנתבקשו על ידי החנות לשים מאוורר אז או שזה עלה להם100 שקל נוספים שבאמת נראים לי מיותרים, או שזה עלה להם 20 שקל וקיבלו מחשב יותר רועש מטרקטור, עכשיו ברור?
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר אבל אף אחד לא מבטיח לי שבחנות שאני רוצ ה לקנות בא יש BOX ולא OEM[br]פורסם בתאריך: 4.03.2008 בשעה 16:44:05מצטער על הדאבלפוסט אבל בחנות בעיר שלי שהמחיר בה הכי נמוך אין BOX ולא יגיעה =[1.מה אתתם ממליצים לעשות2.אם אני קונה OEM צריך לקנות גם FREEZER PRO 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.