עבור לתוכן

2 שאלות...1-על כוכבים בשמים, 2- על ניתוחים

Featured Replies

פורסם

or - השאלה היא לא אם כמה פוטונים מגיעים לכאן או לא, ואף אחד לא מתווכח על זה, השאלה היא:

1- בלילה כשאנחנו רואים כוכבים בשמים... מה זה בעצם?

והתשובה היא שלמעט כמה עצמים ממערכת השמש שלנו, כל הנקודות המנצנצות בשמים הן שמשות.

• תגובות 30
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעניין ההגדלה :

לא ניתן להגדיל איבר מין זכרי היות וזו ריקמה ספוגית עם אלפי כלי דם.

כן ניתן "לשלוף אותו החוצה" היות ושליש מאורכו מוחבא בגוף. מבצעים חיתוך של הגיד שמחזיק אותו בפנים.

דא"ג, לטיפול באימפוטנציה לפעמים מכניסים בלון לאיבר (לאחר ריקון חלק נכבד מהריקמה) ובעת "המעשה" יש לנפח את החבר...

אז באופן עקרוני אתה יכול לטעון שזו הגדלה כמו סיליקון מגדיל את השדיים.

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות... אבל מרוב תגובות אני כבר נעשתי מבולבל...

אז נסכם את זה ככה.. אני עכשיו בלילה מסתכל לשמים בעין בילתי מזויינת.. ואני רואה ניצנוץ.... כמעט כל הניצנוצים האלה זה שמשות מרוחקות ועוד קצת זה אור שחוזר... כן?

וזין אי אפשר להגדיל... רק להרחיב... או להוציא אותו החוצה... אבל פעולה זאת לא אפקטיבית.. כן?

פורסם

אז נסכם את זה ככה.. אני עכשיו בלילה מסתכל לשמים בעין בילתי מזויינת.. ואני רואה ניצנוץ.... כמעט כל הניצנוצים האלה זה שמשות מרוחקות ועוד קצת זה אור שחוזר... כן?

וזין אי אפשר להגדיל... רק להרחיב... או להוציא אותו החוצה... אבל פעולה זאת לא אפקטיבית.. כן?

כן, מגיע לך בירה, מזל טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

הסחה (לאדום ולכחול) תלויה אך ורק במהירות (היחסית) של המקור, ואני בספק שתבחין בשינוי באורך גל בעין בלתי מזויינת.

פורסם

בשביל זה יש תצפיות רדיו, תצפיות תת-אדומות וכן הלאה. ;D

פורסם

זין אי אפשר להגדיל... רק להרחיב... או להוציא אותו החוצה... אבל פעולה זאת לא אפקטיבית.. כן?

קודם כל - הנצנוצים זה בגלל האבק ושאר חלקיקים בולעי/מחזירי אור באטמוספירה של כדו"א, בחלל הכוכבים לא מנצנצים. אם לסכם את מה שנאמר לפני אז ניתן לחלק באופן גס את מה שאתה רואה לשתי קבוצות עיקריות

א. אלמנטים מחזירי אור - אלמנטים הנמצאים בחלל ומחזירים את אור השמש, אלו לרוב אלמנטים קרובים לכדו"א ונראים בתנועה - כוכבי הלכת במערכת השמש (כוכב חמה, נוגה, מאדים, צדק, שבתאי ואורנוס), לפעמים ניתן לראות גם לווינים קרובים וגדולים, כוכבי שביט ואסטרואידים קרובים.

ב. אלמנטים מפיצי אור (קרינה אלקטרומגנטית בתחום הנראה) - אלו הרוב המוחלט של גרמי השמיים ומלבד השמש שלנו גם מרוחקים מאוד ונראים חסרי תנועה לחלוטין (למרות שהמיקום שלהם ביחס לכדו"א משתנה במהירות עצומה, בגלל התפשטות היקום ובגלל סיבוב הגלקסיה שלנו על צירה). רוב גרמי השמיים הנראים הם שמשות, אולם רואים גם קבוצות כוכבים מרוחקות, ערפיליות וגלקסיות אשר מפאת מרחקם נראים כנקודה אחת בעין בלתי מזוינת.

ג. למרות מה שנאמר פה - יש בחלל פיזור ובליעה של אור, קיימים ענני אבק עצומים אשר מסתירים מאיתנו את מרכז הגלקסיה וחלקים אחרים של היקום. ניתן "לראות" אזורים אלו על ידי שימוש בטלסקופים הרגישים לאורכי גל אחרים.

לגבי הארכה באיבר המין - לרוב מדובר בפרוצדורה המומלצת לאנשים הסובלים מאיבר מאוד קטן (6 ס"מ ומטה או אחרי ניתוח/תאונה), כמו שנאמר פה - אפשר לשחרר את הרצועות בבטן התחתונה או לעבות בעזרת שתל שומן או ווריד. מלבד אותו אחוז זעיר באוכלוסיה שבאמת זקוק לפרוצדורה כזאת, לרוב מדובר בבעיה של דימוי גוף ירוד או טכניקת מיטה/תקשורת מינית לקויים והפתרון לבעיה נמצא בייעוץ פסיכולוגי/סקסולוגי.

פורסם

אז קצת על כוכבים.

רוב הכוכבים שאנחנו רואים אינם יוצרים אור.

כלומר הם מקבלים אור ממקור אחר (כמו השמש שלנו) ומפיצים את זה. כמו הירח.

חשיבה הגיונית.. למה אתה חושב שאתה רואה את הירח בלילה??

אז רוב הכוכבים מחזירים אור, ואנחנו יכולים לראות אותו אחרי מספר שנים, תלוי במרחק של הכוכב מאיתנו, בשנות אור.

אז בשאלה הראשונה טעית.

:xyxthumbs:
פורסם

2- הגדלת האיבר המיני הגברי בניתוח.. [...]

אני אישית אמרתי שזה בילתי אפשרי כי זה שריר...

הפין הוא לא שריר, אלא רקמה.

פורסם

רקמה שעובדת כמו ספוג אם רוצים להיות מדוייקים יותר

פורסם

רקמה שעובדת כמו ספוג אם רוצים להיות מדוייקים יותר

כן כמו שנאמר כבר שלוש פעמים מאז, אנשים תתנו לדיון למות הוא נגמר מזמן.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הכוכבים זה באמת שמשות המורה שלי לפיזיקה אמר את זה היום :kopfpatsch:

פורסם

וואלה? לא יודע למה תמיד חשבתי ששמשות אחרות הם דבר שרואים רק בטלסקופ... לא חשבתי שזה "כזה קרוב".

טוב, כל יום לומדים משהו חדש. :xyxthumbs:

פורסם

1 - אתה רואה כוכבים, הם מוארים מהאור של השמש

2 - לא יודע אם בקשר לניתוח אבל עשו מאט מאוד מחקרים בנושא והצליחו להגדיל

אבל לא ברמה שתפתור בעיה של מיקרופינס לדוגמא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים