פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר בקשר ל FIREWALL לא משנה כבר זה עובד...עזרו לי אבל ...כשאני מפעיל את המחשב זה נותן לי את השגיאה הזאתי :
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים תשתמש בתיקון רג'יסטרי של registry mechanic ובתיקון רג'יסטרי של ccleanerאם לא עוזר, תריץ את הפקודה sfc /scannow כשהדיסק של הוינדוס (אותה גרסא כמו שיש לך) בתוך הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.