פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GBE-110GBF-110GBעד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אתה צריך את תוכנת PARTETITION MAGIC ומומלץ הכי חדש כמו גרסא8 או 9 אם יצא כבר והיא יחסית קלה לתפעול ותוכל לפרמט את ב (בתנאי שהיא לא מערכת ההפעלה הראשית ואז פשוט לפצל את המחיצות ואת C לדוגמא לאחד אותה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר כל הקטע שאני רוצה למחוק את כונן C ואי אפשר (את התיקיות שלו) כתוב לי שהם בשימושוראיתי שיש אייזה תוכנה שמוחקת בכל מצב
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אחי אם אתה רוצה למחוק את C , תמחק כלומר תפרמט את המחיצהאח"כ תכניס את הדיסק של הוינדוס , תיכנס לRECOVERY CONSOLEא"כ תכתוב BOOTCFG /DELETEBOOTCFG /REBUILDהוא שואל אותך :Add installation to boot list? (Yes/No/All):תכתוב לו : Yהשאלה השנייה : Enter Load Identifier:תכתוב : Windows XP SP2השאלה השלישית : Enter OS Load Options:תכתוב : Fastdetect/אח"כ תעשה : bootcfg /default
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר כל הקטע שאין ליסק של וינדווס ואני רוצה עכשיו לאחד את שתיי המחיצות C ו-F מבלי שימחק בהם המידעויש לי עכשיו את התוכנה Acronis Disk Director Suite
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.