עבור לתוכן

ניקוי Desktop לשיפור ביצועי המחשב האם יש קשר

Featured Replies

פורסם

אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.

פורסם

מחיקת הקיצור דרך לא ממש תעזור אלא אם כול המסך מוצף מה שכן ביטול עליית תוכנות עם עליית המערכת תיגרום למחשב להיטען מהר יותר,אבל הדרך הכי טובה היא להוסיף זיכרון אם יש לך מאט.

פורסם

אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.

יש בזה מן האמת מכיוון שכאשר המסך עמוס באייקונים לוקח זמן לטעון אותם זה מאט את המחשב בעיקר כשמדובר במחשב ישן. במחשבים

החדשים זה פחות משפיע מורגש.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 20:49:52

ביטול עליית תוכנות עם עליית המערכת תיגרום למחשב להיטען מהר יותר,אבל הדרך הכי טובה היא להוסיף זיכרון אם יש לך מאט.

גם זה נכון אם כי זיכרון לא בטוח עוזר מכיוון שבטעינה משפיע מהירות המעבד והקריאה מההרדיסק לזיכרון יש השפעה שולית יותר

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לא לתוכנות שעולות או שעובדות ברקע, אלה לפעולה רציפה מול המחשב, בלי קשר לשולחן העבודה.

לי זה נראה הזוי שזה יכול להשפיע על מהירות העבודה של המחשב אבל שני אנשים בילתי תלויים טוענים שזה משפיע והם גם טוענים שמייקרוסופט ממליצים לעבוד עם שולחן נקי

פורסם

הכוונה היא לא לתוכנות שעולות או שעובדות ברקע, אלה לפעולה רציפה מול המחשב, בלי קשר לשולחן העבודה.

לי זה נראה הזוי שזה יכול להשפיע על מהירות העבודה של המחשב אבל שני אנשים בילתי תלויים טוענים שזה משפיע והם גם טוענים שמייקרוסופט ממליצים לעבוד עם שולחן נקי

זה משפיע מבחינת הזיכרון בראש ובראשונה ולאחר מכן על הCPU מבחינת עומס ושוב ככל שהמחשב חזק יותר כך זה מורגש פחות

פורסם

זה יותר רלוונטי למחשבים ישנים.

בכל מקרה מומלץ לעבוד עם דסקטופ נקי פשוט מבחינת סדר ונוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים