פורסם 2008 בינואר 1717 שנים כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים בתפריט VIEW בחר ב LIST ושוב בVIEW בחר חזרה ב TUMBNAILS אבל כאשר מקש SHIFT לחוץ בזמן הבחירה.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אם זה לא עובד לך:תעשה כפתור ימני מעל שטח ריק בתוך התיקיהתלחץ על customizeתכנס לטאב של customizeתחת what kind of folderתשנה לpictures and videosתעשה OKתחזור לתיקיה ותעשה כפתור ימניview hide file namesואז תשנה בחזרה את סוג התיקיה למה שהיה מקודם
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר אם זה לא עובד לך:תעשה כפתור ימני מעל שטח ריק בתוך התיקיהתלחץ על customizeתכנס לטאב של customizeתחת what kind of folderתשנה לpictures and videosתעשה OKתחזור לתיקיה ותעשה כפתור ימניview hide file namesואז תשנה בחזרה את סוג התיקיה למה שהיה מקודםתודה ענקית! אתה פשוט גאון!ודרך אגב, הhide file names לא היה מסומן אבל סימנתי אותו, ואח"כ ביטלתי את הסימון, וזה הצליחשוב, תודה!!עריכה:זה קרה לי שוב, הפעם בכונן Cוכשלוחצים בC על עכבר ימני אין customize לתיקייהמה עושים?עריכה שנייה:הבנתי מתי זה קורה,אם יש לכם פיתרון לזה, בבקשה תגידו:מה שעשית זה שני קיצורי דרך, אחד לC ואחד לDשמתי את שניהם בתפריט התחל --> תוכניות.לכל אחד מקיצורי הדרך האלה עשיתי קיצור מקשים (בשביל זה קיצורי הדרך), כדי שיהיה לי יותר קל לפתוח כל פעם מחדש את הכוננים האלה.כל פעם שאני פותח את אחד הכוננים עם קיצור המקשים, שמות הקבצים נעלמים, וצריך לתקן את זה מחדש כמו ש Nihility הסביר כאן מיקודם (אופצייה שתקפה רק לD כמו שאמרתי בעריכה הראשונה)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.