פורסם 2008 בינואר 1417 שנים התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגוםהשאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר?תודה רבה.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אני לא מחפש MUI נפרד, ה MUI של הויסטה כבר מתרגם את המדיה סנטר והוא מותקן לי, פשוט מוגדר בלוח הבקרה שהיוזר שלי על ממשק תפריטים באנגלית.השאלה אם יש איזשהי הגדרה של רג'יסטרי או קובץ INI או קובץ הגדרה אחר כלשהו, שיכול לקבוע למדיה סנטר את השפה בצורה קבועה ולא משתנה ע"פ הגדרת שפת הממשק בפרופיל המשתמש של הוינדוס?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אני לא מחפש MUI נפרד, ה MUI של הויסטה כבר מתרגם את המדיה סנטר והוא מותקן לי, פשוט מוגדר בלוח הבקרה שהיוזר שלי על ממשק תפריטים באנגלית.השאלה אם יש איזשהי הגדרה של רג'יסטרי או קובץ INI או קובץ הגדרה אחר כלשהו, שיכול לקבוע למדיה סנטר את השפה בצורה קבועה ולא משתנה ע"פ הגדרת שפת הממשק בפרופיל המשתמש של הוינדוס?לא, זה נקבע לפי הMUI של מערכת ההפעלה, לWMP11 כבר יצא MUI עברי, גם לMedia Center ייצא מתישהו, השאלה מתי.אם אתה רוצה רק לWMP 11 אז יש לך את זה http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.il.mediacenterpc&tid=ac1e4418-9f0b-4bdf-a4a6-e9333792ebe7〈=he&cr=IL&p=1
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים לא חושב שזה אפשריאצלי הממשק של הוינדוס באנגלית והייתי רוצה להפוך את המדיה סנטר לעברית אולי מי יודע בעתיד ימצאו דרך או שמיקרוספט תשחרר MUI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.