עבור לתוכן

איך זה עובד? -כדורי אש להחזקה

Featured Replies

פורסם

כבר ענו לך

זה רק בגלל שזה נוזל מצתים

אם זה היה כל סוג של דלק אחר (אבל לא דליל יותר) הוא כנראה היה נשרף במקום

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ של זה?

וכל נוזל מציתים יאפשר לי לעשות את זה?

תודה =] אני הולך לסות את זה.. עם כפפות בהתחלה xD

פורסם

הקטע הוא (והוא גם מסביר בסרטון) שאם הנוזל נמצא פיזית על היד שלך (נשפך עליה למשל) היד שלך תעלה באש

אבל בגלל שהאש כל כך דלילה ובגלל שהיא יוצאת בכלל מתוך הכדור אתה בקושי תרגיש משהו

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה =] אני הולך לסות את זה.. עם כפפות בהתחלה xD

אהם, רק שתדע שכוויות בכפות הידיים זה מאוד לא כיף, ביחוד כוויות סביב האצבעות שדורשות הרבה פעמים חיתוך של העור השרוף. וגם השתלת עור זה לא נעים. לא בטוח שכפפות גם יעזרו, אם זה לא כפפות חסינות-אש מקצועיות (אזבסט וכד'), הן עלולות להתלהט או חו"ח להתלקח בעצמן.

רק רציתי שתדע לפני שאתה מתכוון לעשות שטויות (אתה לא יודע בדיוק מה איכות וצפיפות הדלק שאתה משתמש בו ומה הכמויות הדרושות)...

פורסם

דרך אגב דלק שלי זיפו לא עובד היום עשיתי את זה והצלחתי להחזיק אות הכדורק איזה 5 שנים ואז הייתי צריך לשחק איתו ואחרי משהו כמו 20 שניות זה כבר היה חם מידי זה לא ישעה כויות בגלל שזה דלק דליל מאוד וגם אתה נוגע מלטה איםה שהאש כחולה אז היא לא חמה כל כך

אם אתה רוצה משהו מגניב תמלא גז של מצית בפה תדליק מצית ואז תשחרר אותו זה באמת דבר יפה (אני מדבר ברצינות ) כשאני הייתי עושה את זה שרפתי את השיער לפחות 6 פעמים בכול קריירת היורק אש העלובה שהייתה

פורסם

חחחחחחח אל תעשה את זה עם כפפות, הן ישרפו לך, שלא תחשוב גם על כפפות ניילון, שימסו ויצרבו לך תעור...

עשיתי את זה עם אלכוהול 70% שהוא יותר סמיך מנוזל מצתים, וזה לא היה חם כ"כ, אז אני חושב שעם הנוזל של הזיפו לא מרגישים כלום.

רק אל תגע בסוף הלהבה, די חם שם, ואל תיצור את הכדורים מנייר, רק מבד.

פורסם

יש לי את הנוזל המקורי של זיפו ומרגישים איתו אולי אם הזיופים לא ירגישו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פאק איזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אפשר גם להשתמש בספריי מצוי כמו דאודורנט שמכיל אלכוהול או K300 ?

פורסם

פאק איזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אפשר גם להשתמש בספריי מצוי כמו דאודורנט שמכיל אלכוהול או K300 ?

אני מבין שאם אין שכל גם אין דאגות, אה? K300 זה בהחלט חומר מצוין להצית מול הפרצוף שלך, החום יעזור לחומר להתנדף בקלות ולהכנס לריאות שלך בכיף. אני מציע שבפעם הבאה גם תבדוק כמה דלק נשאר לך במכונית עם גפרור או לחילופין תנסה באנג'י בלי חבל...

פורסם

אני מבין שאם אין שכל גם אין דאגות, אה? K300 זה בהחלט חומר מצוין להצית מול הפרצוף שלך, החום יעזור לחומר להתנדף בקלות ולהכנס לריאות שלך בכיף. אני מציע שבפעם הבאה גם תבדוק כמה דלק נשאר לך במכונית עם גפרור או לחילופין תנסה באנג'י בלי חבל...

i loled

פורסם

היום ניסיתי את הרעיון עם 99% אלכוהול אבל הכדור היה יותר מדי חם בשביל להחזיק יותר מ2 שניות אז אני כל הזמן הקפצתי אותו

היום בערב אני אנסה להשתמש באצטון אני מקווה שזה יצליח לי הפעם

טדי.

פורסם
  • מחבר

ואיי איזה אשכול ישן xD

קניתי דלק לזיפו.. אבל בסופו של דבר לא ניסיתי לעשות את זה.. כבר שחכתי מזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים