עבור לתוכן

זיכרון ורטואלי וזיכרון שחזור

Featured Replies

פורסם

מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?

פורסם

מה שמומלץ זה מה שמערכת ההפעלה מחשבת ובוחרת אוטומטית, שינויים ידניים יהיו מסיבה מסויימת של המשתמש.

פורסם
  • מחבר

כן אבל לפי ההגיון ככול שיש לי יותר ראם אני אמור להקציב פחות זיכרון וירטואלי- המומלץ של המערכת זה 1.5 כפול הזיכרון ראם הקיים כלומר במקרה שלי 3 גיגה זה נשמע הגיוני? שאני צריך להקצות יותר זיכרון וירטואלי מאשר מישהו שיש לו 512 גיגה? בנוסף ההקצעה המומלצת של הsystem restore תלויה בגול המחיצה אם אני יגדיר 5 גיגה מחיצה של מערכת ההפעלה אז 12 אחוז מזה יהיו בערך 700 מגה אבל אם אני יגדיר 60 גיגה מחיצה אז ההקצעה system restore תגדל פי 10. ככה יוצא שההגדרות המומלצות של המערכת תליות בצורה שבה כול משתמש מחלק את ההרד דיסק למחיצות ולא בצורה ישירה מהחומרה שיש לו או כמות התוכנות המותקנת על המחשבו!

פורסם

כי ה-SYSTEM RESTORE לא מגבה את החומרה או את התוכנות עצמם שאתה מתקין, אז איזה סיבה יש לו להתחשב בהם?

פורסם
  • מחבר

אתה רואה אז למה לא לקבוע גודל אחיד לsystem restore? הרי גודלו ניקבע במומלץ כ12 אחוז מגודל המחיצה שבה יושת מערכת ההפעלה. בכול מיקרה בטוח יש משהו מומלץ לא יתכן שזה ניקבע בצורה די אקראית ע"י (כיוון שכול אחד יבחר לחלק את המחיצות בצורה שונה) התוכנה עצמה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים