עבור לתוכן

בעיה בהתקנת אנטיוירוסים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים..

אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס

לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין

גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה

ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס

הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם..

יש למישהו מושג?

אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי

פורסם

היה לי את זה לפני חודש בערך, זה וירוס שמונע התקנת אנטי וירוס

תנסה לעשות repair אצלי זה הצליח אבל אחר כך עלתה הודעה שחסרים קבצי DLL אז פירמטתי

פורסם

היה לי את זה לפני חודש בערך, זה וירוס שמונע התקנת אנטי וירוס

תנסה לעשות repair אצלי זה הצליח אבל אחר כך עלתה הודעה שחסרים קבצי DLL אז פירמטתי

חחחח,ממש עוזר לו.

תקשיב,

כנס לאתרים של חברות אנטי וירוס ותעשה חיפוש וירוסים דרך האינטרנט.

-תודיע לי מהן התוצאות-

פורסם
  • מחבר

C:\Program Files\DAEMON Tools\SetupDTSB.exe Infected: not-a-virus:AdTool.Win32.WhenU.a skipped

C:\Windows\System32\drivers\down\59345229.exe Infected: Trojan-Downloader.Win32.Bagle.gi skipped

C:\Users\XXX\AppData\Local\Temp\NERO14182\Toolbar.exe Infected: not-a-virus:AdTool.Win32.MyWebSearch.bm skipped

C:\הורדות\תוכנות\Ahead.Nero.v8.1.1.4.Ultra.Edition.Incl.Keymaker-EMBRACE\Nero-8.1.1.4_eng_trial.exe/Toolbar.exe Infected: not-a-virus:AdTool.Win32.MyWebSearch.bm skipped

C:\הורדות\תוכנות\Microsoft Windows XP SP2 Crack.rar/WGA_By__-X3ro-_.rar/keyfinder.exe/data.rar/officekey.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\Microsoft Windows XP SP2 Crack.rar/WGA_By__-X3ro-_.rar/keyfinder.exe/data.rar Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\Microsoft Windows XP SP2 Crack.rar/WGA_By__-X3ro-_.rar/keyfinder.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\Microsoft Windows XP SP2 Crack.rar/WGA_By__-X3ro-_.rar Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3\RockXP3.exe/data.rar/xpkey.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3\RockXP3.exe/data.rar/keyms.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3\RockXP3.exe/data.rar/RAS.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3\RockXP3.exe/data.rar/RockXp_.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3\RockXP3.exe/data.rar Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe/data.rar/xpkey.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe/data.rar/keyms.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe/data.rar/RAS.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe/data.rar/RockXp_.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe/data.rar Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

C:\הורדות\תוכנות\RockXP3 הופך ווינדוס למקורי.rar/RockXP3/RockXP3.exe Infected: not-a-virus:PSWTool.Win32.RAS.a skipped

פורסם

שים לב לקבצים שאתה מוריד,

קודם כל,לפי הבנתי - רק קובץ אחד הוא וירוס -

C:\Windows\System32\drivers\down\59345229.exe Infected: Trojan-Downloader.Win32.Bagle.gi

אבל כל סוגי הקבצים שהורדתה הם גם סוג של וירוס (לרוב),98% שכל הקבצים שרשום שהם לא וירוס - הם כן.

אני לא הייתי מסתמך על בדיקה אחת,של חברה אחת.

אבל דווקא הקובץ שנגוע חשוב למערכת.

אני מציע לך לחפש את הדרייבר הנ''ל בגוגל ולנסות להחליפו.

אני לא יודע מה יקרה למערכת שלך אם תמחק אותו.

-תחכה לגורם יותר מוסמך שיעיד,ואני ממליץ לערוך בדיקה עם חברה נוספת-

רועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים