עבור לתוכן

אני לא יכול יותר עם VISTA!! אני חוזר ל XP !!

Featured Replies

פורסם

המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי

ואני יסביר :

1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה

2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP

3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר

4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות

הסיבות להישאר ב VISTA:

1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח

2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !!

3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק

ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא אם יימאס לי מVISTA לפני זה ואני יעבור גם לפני שייצא :D

אבל אני מאמין שאני יכול להתאפק עוד כמה ימים הרי MS אמרו שSP3 סופי ייצא בחודש הראשון

פורסם

תעבור גם עכשיו,

אם זה ככה,אין לך כל סיבה להישאר איתה עוד!!!.

וזה היה כל כך ברור שיהיו לה בעיות כאלה!,

לא יאומן פשוט.

פורסם

לא רוצה ויסטה אחרי שניסיתה? אף אחד לא מחזיק אותך, תעבור לXP.

רוב האנשים שונאים ויסטה כי הם שמעו מסבא שלהם שראה שמישהו מתקין ויסטה על PIII ו256MB ועבד לאט..

אני ממליץ שתנסה ויסטה עוד פעם עוד 3 חודשים בערך שהיא תהיה עם SP1 ועדיכונים נוספים.

אצלי אישית על צפרט חלש בהרבה משלך ויסטה עובדת נהדר לא פחות מXP.

פורסם

המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי

ואני יסביר :

1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה

תתקין SP1 אמור לתקן את זה [אני עם SERVER 2008 RC1 שזה כולל את ה SP1 ואין בעייה כזאת]

2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP

יש לי ICQ6 PORTABLE עובד סבבה [התקנתי אתזה רגיל פעם וזה פתאום פורטאבל] אם אתה רוצה אני ישלח לך

3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר

2 גיגה לפחות RAM אני עם 3 גיגה והכל עפ

4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות

אין לי מושג אולי TCPOPTIZME ? אולי TCP PATCH ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים