פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמוניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעהניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים תעלה את המחשב מ live cd אם אתה לא מצליח להעלות את חלונות במצב בטוח וקח את קובץ הdump שלו ותעלה אותו לפה אם אתה לא יודע על מה אני מדבר יש כבר מספיק שרשורים על הנושא הזה פשוט תעשה חיפוש בלי קובץ memory dump אי אפשר לדעת מה גורם לבעיה (ובטח לא לנחש) מסך כחול יכול להופיע בגלל מליון סיבות שונות! מה היה הדבר האחרון שעשית או הרגשת לפני שהבעיה הופיעה?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחזק..תעלה לפה בבקשה קבצי הDMP שנמצאים ב %systemroot%\Minidumpתעלה את 3 החדשים ...ואני מציע לך בחום להוריד את הMEMTEST86+ ולבדוק זיכרונותhttp://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.iso.zipתוריד , תחלץ , תצרוב על CD ותבדוק איתו , אל תשכח לשנות בביוס את CD העליה שהCD יהיה ראשון שעולה
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אפשר לדעת מה כתוב במסך הכחול?תעלה עם F8 צריכה להיות שם אפשרות לא לאתחל במקרה של תקלה.אני רוצה לדעת איזה מספרים רשומים ולאיזה קבצים זה מתייחס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.