פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מצורף תמונההקובץ האחרוןpagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת?מה זה ה System Volume Informationאני אפילו לא יכול למחוק אותו.אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים ה-pagefile.sys הוא הזיכרון הווירטואלי, רוצה למחוק אותו?, תבטל את הזיכרון הוירטואלי.recycler זהו סל המיחזור שלך.system volume information זהו שיחזור המערכת, רוצה למחוק אותו, תבטל את שיחזור המערכת.כל שאר הקבצים נועדו לשמש בתהליך ה-BOOT, אז אם אתה מתכנון לבצע RESTART למחשב שלך בחודשים הקרובים, לא הייתי מציע לך לגעת בהם.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר הבנתי,האם הזיכרון הוירטואלי הכרחי למחשב שלי?ואם נגיד אני צורב את הקבצים האחרים שדרושים ל BOOT ואחכח אני מוחק את ה ntldr האם יהיה אפשר להמשיך לעבוד עם המערכת הזו?
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אם זאת המערכת שבמפרט אז אתה יכול לבטל את הזיכרון הווירטואלי.לגבי השאלה השנייה, לא, אתה לא תוכל לעבוד על המערכת (סביר להניח שהיא גם לא ממש תתן לך למחוק את הקובץ הזה), וחוצמזה, מה אתה כ"כ חם על הקובץ הזה?, הוא עשה לך משהו?, תן לו לחיות בשקט (וזה נכון גם לגבי שאר הקבצים שסימנת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.