פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוסאבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים תתקין את התוכנה xpmanager,אחת התוכנות הכי טובות לכל מה שקשור לשיחזור קיבצי מערכת,ניקוי,שינוי מראה...בקיצור הכל.אחרי שהתקנת תיכנס ל-optimizer\system repair תכנס ללשונית של system repair ו-file associationsאתה תצתרך להכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא יעשה לך חיפוש של כל הקבצים של ווינדוס לראות מה חסר לך.בקיצור,זאת תוכנה שהצילה אותי מפירמוטים הרבה פעמים,תשתמש גם באופציות הניקוי שלה ואתה תרגיש שינוי רציני בתפקוד של המערכת שלך.תעדכן אותי אם עשית את זה,יהונתן.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר אחי אני לא לא רוצה לשחזר תמערכת יש סרגלי כלים בשולחן העבודה אני לא רוצה למחוק אותם בסך הכל רציתי תפונט של הווינדוס ולהתקין אותו זהואפשרי לעשות דבר כזה?
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים זה לא שיחזור מערכת כמו של ווינדוס אחי,זה משחזר את כל הקבצים שחסרים בווינדוס כולל פונטים.תתקין את התוכנה ואתה תבין כבר,סמוך עליי.זה אוטומטית יראה לך מה שחסר לך.יהונתן.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר טוב אחי אני ינסה בכל אופן תודה רבה רבההתקנתי את התוכנה עשיתי מה שאמרת אני מגיע לרשימה של סוגי קבצים לא היה לי מושג מה זה הפונטים אז עשיתי הכל ולחצתי פיקס זה חשב שניה וכלוםאולי תוכל להסביר לי מה לעשות.? שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.