עבור לתוכן

התקנת windows xp על מחשב שיש בו ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate 64 bit.

עכשיו אני רוצה להתקין בנוסף windows xp professional 32 bit אבל מה שאני רוצה לדעת אם לא יהיו לי בעיות כלשהן אם אני אתקין אותו.

בנוסף, רציתי לדעת גם אם אני אצטרך להתקין מחדש את כל הדרייברים מכיוון שאני משתמש בדרייברים של 64 ביט (לדוגמה: הכרטיס מסך).

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

בהתקנת מערכת הפעלה חדשה בDUAL BOOT אין שום קשר בין המערכות - כל אחת נמצאת על מחיצה שונה ולא מושפעת מהמערכת

הפעלה השניה. תצטרך להתקין WINXP מאפס כולל הדרייברים והכל (כמובן עם BOOTLOADER וכו')

פורסם

להבא תתקין קודם מערכת ישנה יותר ואחר כך חדשה יותר, ככה המערכת החדשה תזהה את הישנה ותוסיף אותה לתפריט הבוט.

במצב הנוכחי מה שיש לך לעשות זה להתקין את ה-XP ובסוף ההתקנה להיות מופתע שהוא דרס את התפריט של הויסטה ואין לך איך לגשת אליה כרגע

ופה יש לך 2 אפשרויות:

א. להוריד את התוכנה EASYBCD ולקוות שהשחזור בוט שלה יעבוד.

ב. לעלות את דיסק ההתקנה של הויסטה ודרך הריסקיו לעשות תיקון לבוט.

בשני המקרים יש סיכוי שהבוט המשוחזר יכיל רק את הויסטה ותצטרך להוסיף בעצמך את ה-XP לתפריט בחירה.

פורסם

בשני המקרים יש סיכוי שהבוט המשוחזר יכיל רק את הויסטה ותצטרך להוסיף בעצמך את ה-XP לתפריט בחירה.

זה מה שיקרה. ע"מ לפתור זאת - תעשה REPAIR לויסטה וממנה תפעיל את EASYBCD (היא לא עובדת בXP) ושם תנהל את

הBOOTLOADER כרצונך. זה ממש לא מסובך כמו שזה נשמע. באפשרותך גם להתקין מתוך הXP בוטלואדר חילופי (GRUB לדוגמא)

וממנו לשלוט על שתי מערכות ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים