עבור לתוכן

מקשים/תוכנות קופצות

Featured Replies

פורסם

בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע.

אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה.

יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא סביר)? אני אשמח לכל פיתרון למעט פירמוט. מחשב חדש, רק התקנתי ווינדוס, ואין לי כוח לכל התהליך מחדש...

תודה

פורסם

אני לא בטוח במה שאני אומר, אבל יש מצב שזה בעיה בכניסה בלוח אם,

אז ככה: תיקח מקלדת USB (אם המקלדת שמחוברת עכשיו היא PS2),

ותחבר אותה ליציאת USB...

אם הבעיה לא ממשיכה ייתכן שהבעיה היא בכניסה הזו,

עכשיו רוב הסיכויים שזה במקלדת, אז קח מקלדת אחרת עם אותה כניסה

(אני משער שהיא PS2) ותבדוק אם היא עובדת רגיל או עושה בעיות...

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

המקלדת היא USB עם מתאם ל-PS2. השתמשתי בשתי הכניסות, בשתיהן הבעיה בעינה. מכיוון שזה קרה גם במחשב הקודם אני בספק שאלו הכניסות. עד שאני אשיג מקלדת חלופית, יש למישהו רעיון אחר שיכול להיות קשור לתוכנה ולא לחומרה? יש איזשהו סיכוי שזה וירוס שאני לא מאתר?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מדובר בתקלה במקלדת

נשפך לך עליה משהו בזמן האחרון? ;)

אצלי היה מקרה יותר גרוע של מקלדת USB שכנראה יצרה קונפליקט או לולאה לוגית כשהייתה מחבר למחשב והיתה תוקעת את כל הביצועים של המחשב :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים