פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב,עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי..הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא).אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..)איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים תנסה להתקין את הוינדוס על הכוננן עם הוינדוס הישן- זה לא מוחק את המסמכים וזה אמור לתת לך גישה למסמכים הישנים
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר רציתי לעשות ככה בהתחלה אבל הוא אומר לי שהוא כאילו ירמוס את התקיה של מהמסכים ושל הווינדוס..אני לא רוצה לקחת תסיכון..
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים זה מוחק רק את כל התוכנות שמותקנות לך על המחשב, זה אפילו לא מוחק אותן, הוא משאיר אותן איפה שהן, רק את התיקיה של הוינדוס הוא מוחק ותמקין מחדש
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מה שקרה זה שליוזר שלך אין הרשאות לתיקיה מכיוון שה"מספר הסידורי"(GUID) שלו שונה ממה שהיה בהתקנה הקודמת.אתה צריך לעשות כך:תפתח תיקיה כלשהיא, תלחץ על tools->folder options->view->תוריד את ה-V מ-simple file sharingימני על התיקיה שהעברת->proprties->security->add->תוסיף את היוזר שלך ותן לו full control.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר תודה רבה על העצות אבל בסוף הביאו לי תוכנה לשיחזור קבצים וזה פתר לי תבעיה...תודה בכל זאת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.