עבור לתוכן

בעיה חמורה אצלי במחשב..

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב,

עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי..

הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא).

אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..)

איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..

פורסם

תנסה להתקין את הוינדוס על הכוננן עם הוינדוס הישן- זה לא מוחק את המסמכים וזה אמור לתת לך גישה למסמכים הישנים

פורסם
  • מחבר

רציתי לעשות ככה בהתחלה אבל הוא אומר לי שהוא כאילו ירמוס את התקיה של מהמסכים ושל הווינדוס..

אני לא רוצה לקחת תסיכון..

פורסם

זה מוחק רק את כל התוכנות שמותקנות לך על המחשב, זה אפילו לא מוחק אותן, הוא משאיר אותן איפה שהן, רק את התיקיה של הוינדוס הוא מוחק ותמקין מחדש

פורסם

מה שקרה זה שליוזר שלך אין הרשאות לתיקיה מכיוון שה"מספר הסידורי"(GUID) שלו שונה ממה שהיה בהתקנה הקודמת.

אתה צריך לעשות כך:

תפתח תיקיה כלשהיא, תלחץ על tools->folder options->view->תוריד את ה-V מ-simple file sharing

ימני על התיקיה שהעברת->proprties->security->add->תוסיף את היוזר שלך ותן לו full control.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות אבל בסוף הביאו לי תוכנה לשיחזור קבצים וזה פתר לי תבעיה...

תודה בכל זאת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים