עבור לתוכן

משתיק רעמים - רעיון מחוסר יכולת ביצוע ... האומנם ?

Featured Replies

פורסם

היום ב6 בבוקר זה פגע בי ... לתומי ישנתי , דרך העפעפים ראיתי הבזק אדיר , ואז הדבר הנוראי הזה שגרם לי לקפוץ במיטה מתוך שינה , למלמל משו מתוך שינה , ובסופו של דבר נאלצתי לפתוח עיניים ולצאת מהפוך ...

למה !?!?!?111

למה לא יכלתי פשוט להמשיך לישון ? למה הייתי צריך לשמוע את השבירה הקולית הארורה הזאת ? אז מילא , התריסים היו פתוחים וראיתי את הברק , אבל הבום ... הבום ... נורא , זה פשוט נורא .

חייבת להיות דרך להשתיק את כל התופעה הזאת . ברקים , שישארו . הרעמים ... חייבים ללכת , זה לא יכול להמשיך ככה .

זה נחמד כשהחברה ליד מתחת לפוך , אבל כשלבד בלילה ישנים ומנסים למצא פינה במיטה , ואז הפיצוצים האדירים האלה צצים ...חמור מאוד .

מאוד .

אני אומר , נשלב ידיים , נשלב מוחות , כוחות , ונעלים את התופעת הטבע המטרידה הזאת .

יש למישהו רעיון פרקטי איך לעשות זאת ?

פורסם

אוזניות מטווחים.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי רעיון פרקטי ...

נראה לך הגיוני שאני אשן עם אוזניות מטווחים/אטמי אוזניים/כובע גרב ?

אני מדבר איתך על פיתרון ברמה הגלובלית , לבנות איזו כיפה אדירה שתמנע כניסה של גלי קול לאזורים נבחרים על הכדור , לא מדבר איתך על פיתרון נקודתי .

פורסם

יאללה נו...

פורסם
  • מחבר

סרג' , אמרו לנו בלי ספאם , למה אתה סתם גורר את הדיון לנקודות חשוכות מחוסרות מוצא ?

מבוי סתום זה כמו אף סתום - אתה יכול להכנס , אבל לצאת ברוורס ... קשה , יש מלא שיער .

פורסם

נו באמת מה צפית שיענו לך?

או שתעבור לישון בתוך מקלט אטומי או שתשן עם אטמי אוזניים(למרות שזה לא ישנה יותר מידי אם הברק היה קרוב)

פורסם

חדר אקוסטי אטום S:

פורסם

עם קירות שעירים...

פורסם

מישהו יודע האם יש דרך בכלל לנבוא מתי ואיפה יבוא ברק? אם כן, הרי קול הוא גלי אויר, למה לא לשלוח כנגד גל הקול (אויר) שיוצר הברק גל אחר וכך לבטלו?

פורסם

פיייי אתה בן אדם סטלן..

למה נראה לך שמישהו יוצא ולו שקל אחד בשביל להילחם ברעמים? דבר שבקושי מזיק (אני מצטער שזה העיר אותך משינה, אבל.. זה לא נזק - תחזור לישון).

יש בעולם הזה כאלה בעיות רציניות שמאות אנשים מתים מהם מדי יום ביומו ומה שמפריע לך זה ברקים ורעמים?!

תעסיק את המוח שלך בלמצוא פתרון לבעיית האנרגיה בעולם / רעב / מחלות ללא תרופה / התחממות כדור הארץ / טרור והרשימה עוד ארוכה.

"לבנות איזו כיפה אדירה שתמנע כניסה של גלי קול לאזורים נבחרים על הכדור " באמת .. אחד הפוסטים היותר מפגרים שנפתחו פה, מעצבן אפילו.

פיטר.

פורסם

פוסט אדיוטי טיפשי ואנפנטילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים