עבור לתוכן

איך אני מוחק קובץ דרך הדוס?

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו.

זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו:

detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr

File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX

הבעיות הן כאלה:

א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה!

ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים.

ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם אני יכול לנסות למחוק קבצים.

1. האם מישהו יודע או מכיר את הוירוס הזה ואיך להסירו?

2. אני צריך הסבר לאיך נכנסים לדוס (ולא דרך RUN-->CMD), ומה אני רושם כדי למחוק קובץ.

תודה על עזרה ב-ה-ו-ל-ה.

פורסם

עם איזה אנטיוירוס זיהית את השם של הוינדוס? בדר"כ שהמאגר מעודכן ונותן לך את השם המדוייק אז יש לו גם פתרון למחיקת הוירוס.

אתה יכול לנסות למחוק את הקובץ דרך הוינדוס עם Unlocker למרות שאני בספק אם זה יצליח אבל זה הפתרון הכי מהיר ושווה לנסות.

דרך הדוס תנסה לרשום del file כשה-FILE זה כמובן הקובץ הרצוי.

אל תעשה את זה דרך MSDOS אלא דרך DOS נקי מחוץ למערכת ההפעלה (ריקוברי קונסול, דיסקט אתחול תומך NTFS וכו').

הפתרון הכי טוב למצב זה להשתמש באנטיוירוס bootable (כמובן שחשוב שיהיה הכי מעודכן) ולסרוק דרכו לפני שהוינדוס עולה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תפעיל מחדש ולחץ F8 לפני שהוינדוס עולה (או פשוט לחץ ושחרר ללא הפסקה עד שיופיע התפריט)

בחר בSAFE MODE וסרוק משמה ,מצד שני אתה יכול להשתמש בKILLBOX

http://www.bleepingcomputer.com/files/killbox.php

תוכנה למחיקת קבצים עקשניים

פורסם
  • מחבר

קילבוקס לא עזר.

מאיפה אני משיג דיסקט אתחול תומך NTFS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים