עבור לתוכן

כיבוי ההגנות של ויסטה - מסוכן?

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'..

בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה?

שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

פורסם

מה יש לך לחפש בProgram Files?

אתה יכול פשוט להתקין את התוכנה במקום אחר או לתת הרשאות למשתמש שלך על התיקיה.

בService Pack 1 תהיה אפשרות לשנות הגדרות UAC באופן חלקי.

אתה יכול לבטל ולקוות לטוב.

בגדול זה רק יעזור לך אם תוריד איזה קובץ ותריץ אותו ואז למרות שזה קובץ ממש פשוט הוא יבקש הרשאות אדמין ואז זה אומר שמשהו בו דפוק, כנראה וירוס.

לי זה לא כלכך מפריע, מתרגלים.

ושוב בSP1 תהיה אפשרות לשנות את זה.

פורסם
  • מחבר
מה יש לך לחפש בProgram Files?

אתה יכול פשוט להתקין את התוכנה במקום אחר או לתת הרשאות למשתמש שלך על התיקיה.

אין לי בעיה לעקוף את זה, אבל זה פשוט מעצבן אותי שאני צריך לעקוף את זה.

בגדול זה רק יעזור לך אם תוריד איזה קובץ ותריץ אותו ואז למרות שזה קובץ ממש פשוט הוא יבקש הרשאות אדמין ואז זה אומר שמשהו בו דפוק, כנראה וירוס.

זה משהו שאנטי וירוס לא יגלה?

אני בדרך כלל מוריד ומפעיל תוכנות שאני בוטח בהן ואני אתן להן את ה OK למרות מה שויסטה לא תקפיץ לי למסך.

ובמקרה ואני מוריד משהו שאני חושד בו אני סורק אותו עם AVG ומפעיל אם הוא לא מצא כלום. אתה אומר שויסטה תציל אותי במקרה ו AVG לא מצא כלום?

אני אשמח לעוד דעות בנושא.

פורסם

אני כיביתי את זה על השנייה הראשונה. זה ממש מציק ולא עושה כלום!!!

סתם כל פעם שאתה מתקין/מוחק משהו זה קופץ. אם אתה יודי מה אתה עושה זה לא יעזור לך (זו דעתי)

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי לכבות את זה..

הבעיה היא שויסטה מציקה לי ושמה אייקון אדום ב taskbar, והדרך היחידה להוריד אותו שמצאתי היא לבטל את האייקון הזה לכל המקרים:

http://lifehacker.com/software/vista/windows-vista-tip--disable-annoying-need-your-permission-to-continue-prompts-230866.php

אבל, אני רוצה שרק במקרה הזה של ה UAC הוא יעוף כי הוא תמיד מופיע לי כשהאנטי וירוס לא מעודכן ומזכיר לי לעדכן אותו..

מישהו יודע על איזו דרך שאני מעיף את ההזהרה במקרה של UAC אבל נותן לה להופיע במקרים אחרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים