פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה)אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים)לדוגמאכרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADCשאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ?מקווה שהבנתם אותי
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא משתנה הוא מעתיק את כולם באותו זמן בהפרש של כמה שניות או דקות על פי סדר ה-ABC
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים תנסה לעשות MOVE במקום COPY, זה אמור לשמור את ה-CREATION TIME המקורי.אלטרנטיבה אחרת: גגל ותשתמש ב-robocopy שאם זכור לי נכון מאפשר זאת.ואלטרנטיבה אחרונה: לעבוד עם תוכנה כמו xplorer2 כדי לבצע את מה שצריך בכמה צעדים:א. שינוי שם הקבצים המקוריים - הוספת קידומת "POIU001POIU" עד "POIU999POIU" כאשר POIU זה סתם מחרוזת ייחודית שאח"כ אפשר להסיר בקלות.ב. העתקה לכונן D, שתעשה לפי א"ב רק שהפעם בזכות הקידומת זה יהיה למעשה לפי תאריך היצירה.ג. הסרת המחרוזת הייחודית.אתה תאבד את ה-creation date המקורי בצורה הזאת, אבל אם הסדר זה מה שחשוב, הוא יישמר.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר תנסה לעשות MOVE במקום COPY, זה אמור לשמור את ה-CREATION TIME המקורי.שכחתי מהאפשרות הזאת הקטע שהוא בכלל לא הופיע בסרגלי כלים הייתי צריך להוסיף אותותודה רבה אחי
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אפשר גם עם cut ו pasteזה אותו דבר כמו moveאו לגרור עם כפתור העכבר הימני ואז הוא ישאל מה אתה רוצה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.