עבור לתוכן

אני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך על ויסטה וירטואלי

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה)

איך אני פותר את זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשמע במחשוב וירטואלי גם החומרה וירטואלית..אתה לא יכול להתקין את הדרייבר

של הכרטיס מסך האמיתי כי הוא לא קיים במחשב הוירטואלי,לכל תוכנה כזאת יש תדרייברים

שלה לחומרה הוירטואלית,צריך להיות לך באחד התפריטים אופציה שתעלה את ההתקנה של הדרייברים

(כמובן אתה צריך ללחוץ עליה כאשר המחשב הוירטואלי פועל),חפש guest additions/virtualbox tools

פורסם
  • מחבר

הבעיה הזאת קיימת רק עם דרייברים, נכון ? עם קודקים לא אמורה להיות לי בעיה ?

עכשיו יש לי בעיה אחרת בקשר לכרטיס מסך, אין במאפיינים את הרזולוציה שלי, יש רק רזולוציות לא רחבות.

ועוד משהו, אין אני ניגש דרך הוינדוס הוירטואלי למידע שנמצא על הוינדוס האמיתי? (כמו משחקים וכל זה)

עריכה: אני לא מצליח להפעיל את ממשק הAERO גם אחרי התקנת הדרייבר הוירטואלי

פורסם

ברור שלא קודקים לא קשורים ,אין את הרוזולוציה גם אחרי שהתקנתה את הדרייברים?

הפעלתה מחדש את המחשב הוירטואלי אחרי שהתקנתה?

אני מציע לך לפתוח תראד על זה בפורום הרשמי

http://forums.virtualbox.org/

אולי גם תמצא משו במדריך

http://www.virtualbox.org/download/UserManual.pdf

תוכנות למחשוב וירטואלי לא תומכות בהאצת 3D הם לא נועדו לזה

עד כמה שידוע לי רק vmware תומכת אבל תמיכה מוגבלת ,מחשוב וירטואלי פשוט לא נועד לתלת מימד

אז תשכח ממשחקים וכל זה , כדי להעתיק קבצים בין הוירטואלי לאמיתי אתה צריך לסדר רשת ביניהם

ואז להשתמש בשיתופי קבצים בדוק תמדריך.. ,או שאתה יכול לעשות רשת ללא שיתוף קבצים ולהתקין שרת FTP

כמו Cerberus FTP Server על המחשב הוירטואלי ולהשתמש בקליינט לFTP כגון filezilla באמיתי כדי להעביר קבצים

האמת שבתחום הזה אין על vmware ,אם vmware אפשר בקלות להעתיק/להדביק קבצים בין המחשב הוירטואלי/אמיתי

פורסם
  • מחבר

טוב, ירדתי מכל הרעיון הזה, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים