עבור לתוכן

חשבתי על משהו... בקשר למסע בזמן

Featured Replies

פורסם

זה נכון - אבל לקצב הדיליי אם הבנתי אותך נכון יהיה איזה שהוא אמירה ( מה אני לא יודע כרגע ) שתהיה קשורה למהירות האור ( אפילו זה שנקלט בעין ) וזו כן קשורה למסע בזמן

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה אף אחד לא שמע על המרצה מארה"ב שטוען שאפשר לבנות מכונת זמן? למעשה הוא עובד על זה.

זה שודר בשנה-שנה וחצי האחרונה בערוץ 8 אאל"ט.

אני אפילו הקלטתי אבל נתתי את הקלטת לחבר שגם רצה לראות את זה.

מדובר בד"ר לפיזיקה שטוען שאם נוסעים במהירות ממש ממש גבוהה אזי אפשר לטייל בזמן. זה נשמע הזוי אבל אותו אדם לא רק שלא מנודה אלא אפילו מרצה באוניברסיטה. אני לא זוכר את הפרטים שלו אבל אני כן זוכר שהוא היה ממוצא אפרו-אמריקאי. אני אנסה לאתר את הקלטת או שאולי אצליח להיזכר בשם התוכנית ואז אפשר יהיה לחפש אותה באינטרנט או לבקש מהערוץ שישדרו שוב

פורסם

חברה :s05:

בלון "רגיל " אתה מתכוון מלא באויר חם מהראות שמספיק לו להתרומם חצי מטר ? ( אולי ) :jump1:

^^^ טעות בפורום :silly:

פורסם

חבר'ה אף אחד לא שמע על המרצה מארה"ב שטוען שאפשר לבנות מכונת זמן? למעשה הוא עובד על זה.

זה שודר בשנה-שנה וחצי האחרונה בערוץ 8 אאל"ט.

אני אפילו הקלטתי אבל נתתי את הקלטת לחבר שגם רצה לראות את זה.

מדובר בד"ר לפיזיקה שטוען שאם נוסעים במהירות ממש ממש גבוהה אזי אפשר לטייל בזמן. זה נשמע הזוי אבל אותו אדם לא רק שלא מנודה אלא אפילו מרצה באוניברסיטה. אני לא זוכר את הפרטים שלו אבל אני כן זוכר שהוא היה ממוצא אפרו-אמריקאי. אני אנסה לאתר את הקלטת או שאולי אצליח להיזכר בשם התוכנית ואז אפשר יהיה לחפש אותה באינטרנט או לבקש מהערוץ שישדרו שוב

טכנית זה נכון...

עשו ניסוי ולקחו צורות חיים שזמן החיים שלהם ממש קטן (שניות ומטה) והזיזו אותם במהירות שקרובה למהירות האור והם חיו יותר זמן שזה כאילו הם קפצו בזמן קדימה.

ולכן אומרים שאם זזים במהירות קרובה למהירות האור כאילו קופצים בזמן קדימה.. (ואם עוברים את מהירות האור-דבר שכרגע נחשב בלתי אפשרי אפשר לחזור בזמן אחורה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל הקטע שלא מספיק שתסתכל במראות או תעבור לידן ,

כל הקטע הוא שאתה מסתכל במראה וזה מה שקורה

מסע בזמן באופן תיאורתי יכול לקרות מתיי שעובר במראות האלו משהו מהיר

וניסו לעשות זאת עם לייזרים שיענו עוברים מהר

*וגם אם היה קורה משהו לא היית מצליח להבחין בזה כי הראיה שלך לא מספיק מהירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים