עבור לתוכן

איך אפשר לנקות קרינה

Featured Replies

פורסם

רהיתי איזה תוכנית אחת ברוסית ששם הרעו איך נראה "צרנוביל" (מקום ברוסיה בו היתפוצצה תחנה אטומית) 20 שנה אחרי הפיצוץ ויש שם מין בית קברות למכונות שהקרינה פגעה בהם (אפשר לקנות טנק מהשומר בה 1000 דולר) ובה לי רעיון ל(קנות שדה ולפתוחי מקום בו אנשים יוכלו לטוס על מסוקים לסועה בנגמ"שים ולרות מטנקים) השאלה שלי האם אפשר לנקות את המכונות מקרינה בצורה זולה ואפקטיבית

פורסם

לא ממש

פורסם

צ'רנוביל נמצאת באוקראינה

פורסם

לך תקנה שדה ואני כבר אפגוש אותך שם עם הטנקים והנגמש"ים. לפני זה אולי כדאי לעבוד על שגיאות הכתיב הרבות שאתה ניחן בהן.

פורסם

עם פיירי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד בן כמה אתה ? :|

מאיפה באים הרעיונות האלה ... :|

תפסיק להסתכל ערוץ דיסקברי...

פורסם

במקומך הייתי מתבייש לשאול את זה

פורסם

אפשר לנקות קרינה מגוף חי או לפחות למנוע ממנו לספוג אותה ע"י כדורי לוגול. (אני מכיר כי שרתתי בדימונה....)

אבל אני לא מכיר דבר כזה שיש קרינה הכלי מסוים ואפשר להסיר ממנו את הקרינה... פשוט לא נראה לי הגיוני דבר כזה. אולי עם קרינה אחרת או חומר מסויים.

פורסם

:lol:

אוי זה גדול.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אם אתה כל כך מעוניין בצ'רנוביל אתה מציע לך ללכת לסיורים המאורגנים שיש שמה מדי פעם

פורסם

אויי צ'רנוביל

איזה מקום מדהים!

פשוט תענוג לבלות שם

תדבר עם ההורים שלך, תגיד להם שאתה רוצה לנסוע לשם לטיול.

יש אחלה טיולים מאורגנים

פורסם

אויי צ'רנוביל

איזה מקום מדהים!

פשוט תענוג לבלות שם

תדבר עם ההורים שלך, תגיד להם שאתה רוצה לנסוע לשם לטיול.

יש אחלה טיולים מאורגנים

אין לי מושג למה אתה מגיב בציניות אבל סיור בצ'רנוביל דיי דומה לסיור שעושים לתלמידי תיכון בפולין (סיבת הנסיעה כמובן להיות שמה ו"להרגיש" את האסון )

פורסם

אין לי מושג למה אתה מגיב בציניות אבל סיור בצ'רנוביל דיי דומה לסיור שעושים לתלמידי תיכון בפולין (סיבת הנסיעה כמובן להיות שמה ו"להרגיש" את האסון )

לא נוסעים לצ'רנוביל, המקום עדיין ספוג קרינה ברמות מטורפות, יש שמה ערי תעשיה בגודל של מדינת ישראל נטושות עדיין.

פורסם

לא נוסעים לצ'רנוביל, המקום עדיין ספוג קרינה ברמות מטורפות, יש שמה ערי תעשיה בגודל של מדינת ישראל נטושות עדיין.

אתה יכול לחפש אחורה היה דיון עם בלוג של מישהו שהלך לשמה וצילם מלא תמונות ואז היו מלא אנשים שאמרו "וואי זה נראה כמו STALKER"

פורסם

אתה יכול לחפש אחורה היה דיון עם בלוג של מישהו שהלך לשמה וצילם מלא תמונות ואז היו מלא אנשים שאמרו "וואי זה נראה כמו STALKER"

כ20 שנה אחרי נשלחה לשמה משלחת(ב2006), הם אפילו לא התקרבו לאזור של הכור.

אין שמה נפש חיה ברדיוס של מאות קילומטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים