פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים רהיתי איזה תוכנית אחת ברוסית ששם הרעו איך נראה "צרנוביל" (מקום ברוסיה בו היתפוצצה תחנה אטומית) 20 שנה אחרי הפיצוץ ויש שם מין בית קברות למכונות שהקרינה פגעה בהם (אפשר לקנות טנק מהשומר בה 1000 דולר) ובה לי רעיון ל(קנות שדה ולפתוחי מקום בו אנשים יוכלו לטוס על מסוקים לסועה בנגמ"שים ולרות מטנקים) השאלה שלי האם אפשר לנקות את המכונות מקרינה בצורה זולה ואפקטיבית
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים לך תקנה שדה ואני כבר אפגוש אותך שם עם הטנקים והנגמש"ים. לפני זה אולי כדאי לעבוד על שגיאות הכתיב הרבות שאתה ניחן בהן.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד בן כמה אתה ? מאיפה באים הרעיונות האלה ... תפסיק להסתכל ערוץ דיסקברי...
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אפשר לנקות קרינה מגוף חי או לפחות למנוע ממנו לספוג אותה ע"י כדורי לוגול. (אני מכיר כי שרתתי בדימונה....)אבל אני לא מכיר דבר כזה שיש קרינה הכלי מסוים ואפשר להסיר ממנו את הקרינה... פשוט לא נראה לי הגיוני דבר כזה. אולי עם קרינה אחרת או חומר מסויים.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אם אתה כל כך מעוניין בצ'רנוביל אתה מציע לך ללכת לסיורים המאורגנים שיש שמה מדי פעם
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אויי צ'רנוביל איזה מקום מדהים!פשוט תענוג לבלות שםתדבר עם ההורים שלך, תגיד להם שאתה רוצה לנסוע לשם לטיול.יש אחלה טיולים מאורגנים
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אויי צ'רנוביל איזה מקום מדהים!פשוט תענוג לבלות שםתדבר עם ההורים שלך, תגיד להם שאתה רוצה לנסוע לשם לטיול.יש אחלה טיולים מאורגניםאין לי מושג למה אתה מגיב בציניות אבל סיור בצ'רנוביל דיי דומה לסיור שעושים לתלמידי תיכון בפולין (סיבת הנסיעה כמובן להיות שמה ו"להרגיש" את האסון )
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אין לי מושג למה אתה מגיב בציניות אבל סיור בצ'רנוביל דיי דומה לסיור שעושים לתלמידי תיכון בפולין (סיבת הנסיעה כמובן להיות שמה ו"להרגיש" את האסון )לא נוסעים לצ'רנוביל, המקום עדיין ספוג קרינה ברמות מטורפות, יש שמה ערי תעשיה בגודל של מדינת ישראל נטושות עדיין.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים לא נוסעים לצ'רנוביל, המקום עדיין ספוג קרינה ברמות מטורפות, יש שמה ערי תעשיה בגודל של מדינת ישראל נטושות עדיין.אתה יכול לחפש אחורה היה דיון עם בלוג של מישהו שהלך לשמה וצילם מלא תמונות ואז היו מלא אנשים שאמרו "וואי זה נראה כמו STALKER"
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אתה יכול לחפש אחורה היה דיון עם בלוג של מישהו שהלך לשמה וצילם מלא תמונות ואז היו מלא אנשים שאמרו "וואי זה נראה כמו STALKER"כ20 שנה אחרי נשלחה לשמה משלחת(ב2006), הם אפילו לא התקרבו לאזור של הכור.אין שמה נפש חיה ברדיוס של מאות קילומטרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.